Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Sunday, March 14, 2010

wrap dress~versi sy :p

Assalamualaikum...
~pic shj, cerita.. cam biasa hari isnin :p







8 comments:

mama zharfan said...

cantiknyer!!!! nak tempah boleh ker?

Zuria Arshad said...

rajin betul la kak Zura nie :D

Sellynna said...

feewiit.. auumm!! rimau nak terkam kuda belang.. heheh

azima said...

mama zharfan..
susah sikit ler.. wrap dress nie nak kena fitting.. baru puas hati.

Zuria Arshad..
minat ajer lebih sikit, rajin tak tara mana.. pemalas jugak :p

Sellynna..
ya, harimau tue coming soon.. abisla si belang itu.. :p

mama zharfan said...

kena fitting pun tak per...asalkan u sanggup amik tempahan...
kalau u nak amik tempahan dress, u let me know yer..i'll be the first customer!!!

azima said...

mama zharfan..

ok i'allah..

Zuria Arshad said...

tp nape akak nampak cam beso je dlm gambo ni ye?...face to face nampak kecik molek je :D adakah sebab baju tu???

azima said...

Zuria..
... simpan dulu perkataan kecik molek itteww kang merekah seluar ahkak.. ngggeee

mingkin printed baju tue yg meriah. mungkin jugak cara ahkak berdiri & mendado sikit... nggeee, punyalah kontrol nak jaga leher baju kasi elok, atau jugak mungkin sebab ambil gambar badan ajer kot.. ntah2 jugak sebab cermin tue, ahkak nampak berisi.. padahal ahkak kecik molek ajer.... larikkkkk!