Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, March 19, 2010

.. jom sedondon!

Assalamualaikum..

Semua sihat ker hari nie? Semalam waktu senggang sy edit nota2 utk kelas online sy.. pheww gila banyak benda kena upload. Dan keje2 upload nie lah yg sy paling malas :p..

Apa benda yg anda malas? Kalau tanya sy.. iron baju memang termasuk dalam list lah. Lagi, errmm sy malas caj hp, malas type sms... ngeee. Kalau tak disebabkan sy berniaga online, ntah2 sy tak peduli kat hp.

Cerita tantang nota, dah lama sy tak buat nota baru & kelas online yg sy buat nie mungkin boleh jadi serampang dua mata, sambil menyelam sambil minum air...
~itu ajer peribahasa yg mampu, lelebih nak kena menuntut dengan Mr. Karam :p..

.. mungkin nanti sy boleh cetak nota2 tue & jual macam nota2 yang lain. Insyaallah...
~ cuma nanti cari printed yg lain daripada ahkak.. nanti kang org kata ahkak tiru baju korang :p

Dua malam sy peram kemeja 'kekasih cerah' sy tue & teman anak2 bermain. Elok & terdidik ajer perangai depa tue. Semalam bila depa tengah syok2 main, sy tinggal & masuk bilik jahit sy. Mulalah.. yg besar mengusik, yang kecik merengek mintak 'servis' la la tue jugak. Habis cam ner sy nak ambil upah menjahit? :p

Tepis punya tepis... kelepiaq punya kelepiaq kata orang utara, 1 helai tue tinggal nak pasang kolar ajer lagi & yg satu lagi belum sentuh. Terhenti semalam sebab lupa cam mana nak lukis kolar, malas bukak buku.. malam nie lah sambung pulak.

Kain utk kemeja 'kekasih cerah' sy beli 2m & ada lagi lebih.. muat utk 2 tangan. Dan itu sungguh menduga sy agar pergi nagoya & beli lagi kain... kekkeke. Tambah lagi kain, beli cukup2 badan depan & belakang 2 keping... biar sedondon.
~nak mengular lah lunch nanti.. cari kain :p

0 comments: