Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, May 27, 2010

ting tong.. ti kiti ki tongggg

Assalamualaikumm...

Ada yg cari sy tak semalam? Nggeee.. sy banyak kerja semalam, sini terkam.. sana pon nak kena terkam. Fancittttttttt...

Malamnya sy dah weng. Asal sentuh benda nak buat keja, ada yg nangis... tatau nak apa, kita tanya tanak jawap.. merengek nangis. Nie nota lom stenby, pola blom potong, kit blom ready.. badan letih, mula lah ahkak nak naik hangin kannn...

... lepas tido semua, sy buat keja balik nak dekat pukul 4 pagi. Dan sekarang sy ting tong.. ti kiti ki tongggg. Mengantukkk uollsss!
~ lambatnya kul satu.. nak qadha tidoq :p

Baju yg sy cerita dlm entry ruffle mania, kainnya sy buat kain duyung. Dah siap gunting semua.. tengok kain perca banyak lagi. Sebab buat baju modern, mmg tak pakai banyak kain... so ejas punya ejas... dapatlah sehelai blouse sleeveless lagi.

Dan fikir punya fikir.. cam nak cuba buat ala-ala cowl neck lah pulak. Cam nie..


~ leher cam drape neck, tapi lebih kepada turtleneck.. cuma lebih luas. :) cantikkan orangnya..


~ cantik hat nie, tapi apakan daya.. tak sesuai ngan usia! Ekekekeke...


~ cantik kan? maksud sy kakinya.. ok yg kedua cantik, lehernya itu :p


~ minat gila yg nie... warna dia kena sangat2!


~ tp sy fikir sy nak cuba buat yg nie. dah tua2 nie.. minat plak hiasan2 bagai, dulu muda2 blasah yg simple2 ajer. adakah ahkak terkena sindrom mengebat? - sindrom bergaya tak sedar diri padahal dah tua- meahahahhaa...


~ smlm sy sempat usyar baju2 di satu pasaraya yg sy dah boikot... sy masuk, tapi sy tak beli barang, sy ushar baju aja. sy memang seorang pemboikot yg bagus kan? dah la sy tak beli, sy curi idea baju & ekon depa.. aci kan ? nngggeee..

.. rata2 baju di sana banyak patern yg mcm nie. maksud sy yg bawah baju tue.. lebih kurang cam bawah sweater. satu hari sy nak cuba buat nie, long sleeve cardigan, V neck & patern sy nak buat batwing sleeve... ya satu hari nanti, yg entah bila :p

2 comments:

Hasniza Binti Mohd Khairy said...

kak...kalau saya nak tempah design purple tu...boleh ke..huhuhuh santekkk - has, puchong

azima said...

salam Hasniza Binti Mohd Khairy...

pic tue daripada carian internet,tak biasa lagi buat mcm tue..