Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, May 22, 2010

.. dah siap jahit nie.

Assalamualaikum..

Smlm.. dalam kul 12 lebih, siap jahit twisted neck nie. Ingat nak pakai & snap2.. tapi bila pakai meloncoih, tak sama saiz. Tambah pulak line linternet tak stable, terus tak der nafsu :p.... prepare oder jap & terus tido.



Turun leher utk twisted neck yg kemudian2 nie, lain sikit daripada twisted neck yg 1st sy buat tue. Sy ejas turun leher ke bawah sket.. senang nak menyusu & nampak lagi terletak tambah2 dekat part kat 'situ'...

.. dan TIGA kain nie : nak let go utk tempahan dress/blouse, yg berminat boleh send email.. tq.


~ jersey berkaki .. hitam, putih, kelabu


~ printed sama mcm yg kat atas. jersey berkaki... hitam, beige, hujau lumut
... ini akan jadi baju raya sy tahun nie, tahun nie still hijau lumut. Kain nie sy cadang nak buat kurung modern, pakai ngan kain duyung hijau lumut yg ada dlm simpanan sy... kain duyung tue sy buat masa sy study lagi, dah lama tak pakai... harap2 masih muat! :D


~ lycra leopart printed... sy harap sape yg nak kain nie pilih patern wrap dress, mmg kena sangat!

Smlm.. sy & semua keluar pi ambil MIL sy balik keja. On the way balik ikut flyover kat klang tue.... merasa jalan baru, tapi baru sebelah ajer yg buka... klang ke port klang/banting. Yg nak menghala ke faderal highway still tutup. Serius jalan tue ambik masa yg lamaaaa... banyak isu main peranan tue, politik? Hehehehee...

ooowwwhh.. drop topic tue, smlm dah mula kan rancangan AQ. Masa sy medang2 hirup sup.. sempat lah tengok juara2 AQ yg lalu.
~ahkak mmg tengok tak berkelip lah juara hat musim pertama tue :p.. bukan suka, tapi lebih kepada kagum. Bertuah la kalau anak2 dapat mengaji cam tue.. ayat2 al-Quran sentiasa kat bibir.

1 comments:

jirus air said...

Thanks utk review kain lycra.
Saya sekeluarga ambil yg haq sahaja.Tiada yg lain.Dulu kini dan selamanya..