Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, April 27, 2010

... nak nak nakkkkkk... refashion

Assalamualaikum..

Smlm, kul 5 terus sy bergegas naik bas pergi Klang. Ingat nak beli kain jersey, inner & brg jahit. Langit nampak gelap dah.. tapi melenggang tak bawa payung. Selalunya sempat sampai, walau dah renyai2.. sy sempat berlari-lari masuk ke Kamdar. Tapi smlm... dlm bus lagi hujan selebat-lebatnya & keliling sampai putih. Sampai ajer kat stesen, dah tak tau nak pi mana. Last2 sy panjat bus yg sama... balik la nak buat aper lagi :(

Tapi hari nie nak kena pergi jugak lagi sekali.. banyak benda nak kena beli. Nie dalam kepala nie list koi bertambah dah nie. Memacam nak kena buat...

.. alkisahnya, last week sy dok pi berteleku kat web org buat refashion. Humangg aiiii... respek sungguh kat depa nie, depa boleh transform baju yg ugly kepada something yg superb. Aterrrr aper tunggu lagi.. makanya cek nie pon teringin nak transform jugekkkk...

Makanya nak pi carilah t-shirt yg oversize utk di transformkan. Tapi tgh dok berkira2 nie.. samaada patut beli baju baru & transform atau beli bundle & transform? Tengok lah cam mana.. tapi hati nie dah tak tertahan dah nie :p....

.... tapi, depa yg buat nie.. minah2 saleh nie, kebanyakan depa ambik part tangan pi transform ke badan atau leher. Abis tue lompong la tangan.. kita yg bertudung nie, apa nak bubuh balik kat tangan? Pakai innerlah kot yer.. atau ambik kain pape yg sesuai buat tangan?

Tak boleh jadi.. sy kena buat jugak satu, bagi tenteramkan hati nie :p

Nak kena jugak buat satu..

Nak jugak satu..

Abis la lepas nie.. baju oversize kena aim :p

.. atau pecerah bundle.. bundle pon ok per :)

Refashion..

.. nak refashion... nak nak nakkkkkk... refashion

0 comments: