Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, April 9, 2010

.. drape neck

Assalamualaikum...

Sy rasa sy kekurangan blouse..
~ sungguh terbuka ayat tue.. sape yg baik hati boleh bagi free kat ahkak? :p

.. sy dok buat dress & maxi ajer. Bila tiba hari yg malas, waktu2 kecederaan, waktu malas nak bersegak2 :p .. tatau apa nak di pakai ngan jeans, asik dok ulang apa yg ada jerk :p

Rasa2 macam nak kena buat lah blouse lah.. jadi sy cuba2 study drape neck, mmg cun sangat..


(sumber: carian internet)

tapi rasa utk kita2 ya pakai tudung nie tak serabut ker nanti?

Ingat nak guna kain jersey yg printed beli sama ngan kawan sy tue...
~ wahhh imaginelah jika ahkak memakainya... nnggeeee.

.. nak imagine cam mana dah kepala pon tadak katanya... okehh kita cari yg ada kepada bawak mai..


(sumber: carian internet)

... tetttttt! lain2 dah ok.. kulit silap imagine terlebih melepak katanya, cuba yg nie pulak...


(sumber: carian internet)

ttteeeeeettttttt!!!! tang kulit hangit2 sikit ja kena... tang pinggang, tang punggung, tang renungan makrifat, tang rambut, tambah2 lagi tang buah terlajak ranum.. dah salah sangat dah tue.
~ahkak tak geram sangat kalau dok imagine ahkak lebih kurang stok2 macam kat atas tue... padahal ahkak lebih nya banyak, kurangnya sikit cam gini ajerrrrr!


(sumber: carian internet)

Meahahahha..

~tgh dok google2, terjumpak pic nie... tak tau la apa pesyen baju nie..


(sumber: carian internet)

.. neck ajer nak meleret sampai ke lutut :p. Tak ker seksa artis2 nie ekk? Kalau pakai baju nie balik Taiping.. rasa2 orang dah sampai ke Taiping, leher masih kat Ipoh lagi.. meahahahaa.

Ok..

.. rasa2 ok kot drape neck nie kalau nak pakai ngan jeans.. kalau nak keluar pi santai2 ke, kalau gi keje hari sabtu ker.. balik keje terus merewang pi memana ker, tak der lah formal sangat. Sempoi tapi nice! Tapi tapi tapi bilalah nak buat ekk?

Tapi nak kena try gak la satu.. buat lepas kempunan :p

~ merapu ajer lebih.. baik pi buat keja!

2 comments:

mama zharfan said...

masih menuggu...bila ler agaknyer u nak amik tempahan dress ;)

azima said...

mama zharfan..

:) masih menunggu yer? i'allah.. si Ishak skrg dah makin senang & kurang merengek dia, kalau dia senang dibawak 'berbincang'.. gear 3 terus ahkak pecut :p