Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Wednesday, April 7, 2010

Giveaway .. dan pemenangnya ialah..

Assalamualaikum...

3 hari sy peram sape pemenang giveaway sy... sbb sy tak cukup masa nak teliti balik mana satu yg layak, baca udah baca satu persatu.. cuma nak kena baca detail lagi.

Pemarkahan..
~ ewah2 ahkak serasa cam cikgu la plak, padahal cikgi sajorkk!

.. pemarkahan sy bagi based on unsur2 kelakar lah, sy mmg cari yg itu.. bukan senang nak bagi org tersenyum & ketawa.. silap2 syok sendiri & tergelincir ke laut perginyer jah! Ia perlukan usaha & kreativiti..

Tahniah kepada :
~ sila highlight pada link di bawah utk lihat :p , saja nak dera hampa..

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/03/wanna-be-my-hot-lucky-girlz_22.html

Kita memang ditakdirkan HOT ngggeee & andalah hot lucky girlz yg sy carikk :)

~ sesungguhnya ahkak tak tak cair ngan lirik2 mengampu tue.. cuma bila baca cukuplah buat tersenyum & kurangkan tekanan2, kurangkan kedut2.. kalau tak nampak muda 10 tahun, mudah sehari pon cukuplah nggeeee...

.. nanti sy email anda..

4 comments:

BUNGA said...

tq pn. azima.. skrg sy tidak meroyan lg..ngeh3...

Sellynna said...

huwaa.a.a.a. harus guna teknik meroyan plak lepas ni hehe..

tahniah!!

azima said...

Bunga...

lepas habis setel buat slip cover nie, sy email2 bunga k..

sellynna..

jangan meroyan tue jangkit kat ahkak dah... larikkk

BUNGA said...

hehe..no prob kak.. take ur time.. :)