Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, April 16, 2010

... Faridah aka Ferraaaaa...

Assalamualaikum..

Ada sape2 tgk citer bila musang berjanggut tak? Sorry lah kat rumah sy mmg tak ada siaran tv berbayar, sy mmg kedekut utk bayar semua tue tambah2 plak utk siaran yg berulang-ulang.. oppssst!

..tukar citer len..

Org2 dalam rumah sy tak berapa suka tgk cerita melayu.. tak boleh nak cerita pasai apa, nanti tersentuh isu2 sensitif la pulak & bajet sy bukan melayu?. Tapi salah satu sebab.. cerita melayu banyak cerita hantu, huhhuhhu
~ tak elok utk kesihatan ahkak yg dah tua & penakut nie..

.. tapi kalau sy tengok drama ker, nyanyi2 ker.. kiranya ada samthing yg sy suka tgk lah tue. Sy suka baju2 Faridah aka Ferra dlm cerita bila musang berjanggut. Dan baju yg Faridah aka Ferra pakai semalam sungguh buat sy ternganga... hikhikhik tangan bajunya bersambung sekali dengan hujung baju, lebih kurang cam gini..



~ ahkak rasa2 smlm dia pakai tue ngan seluar, bajet kalau buat baju cam gini pakai ngan kain duyung boleh buat layar kapal tak? kot boleh laju kapal tiup dek angin :p.. kekekekeke.

... bebetul fesyen (atau mangsa fesyen?) dan jugak bebetul pemurah dengan kain.. nggeee. Kalau selalu kain kena beli 2m.. gara2 dek tangan, kena ganda dua..

Biasalah Faridah aka Ferra kan bekerja dengan bekerja dengan datuk2 & datin2 mau kena jaga penampilan. Tapi datin3 (kan ada 3 datin dlm cerita tue) agak tenggelam.. Faridah aka Ferra plak yg lebih menonjol...

.. kekadang 'kekasih cerah' sy dok komplen, pakai tudung tapi leher nampak juga kata dia. Nak kata apa, bukan depa tak mengaji.. senang cakap, kira itu bahagian dia lah. Kita jangan ambik semua.. yg mana elok kita apply, yg mana elok kita tinggal.

Tapi lagi satu halter top yang Faridah aka Ferra pakai ituhari. Kaler ungu cerah & di leher ada bunga sekuntum dua di leher lebih kurang cam nie..



.... sesungguhnya ia cun sungguh!

Sy dok pikir2 cam mana nak apply halter top nie utk kita2 yg bertudung nie. Kalau idea pakai inner kat dalam, sungguh tak boleh diterima bagi 'kekasih cerah' sy, ia masih lagi tak menepati kriteria berpakaian :p

Kalau buat cam tunic, cuma leher tinggikan.. mungkin kot boleh.
~ haiii lawa sungguhla halter top nie...tapi mmg tak dapek lah ahkak memakainya :p

0 comments: