Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, November 1, 2010

sewing party.. anyone? BERMINAT? SILA TINGGALKAN EMAIL

Assalamualaikum..

Teringin tak kalau, one fine day pakat kumpul reramai buat sewing party kat rumah sy. Sy ajar jahit pape yg simple (sy ajar FOC, don't worry :p) benda yg semua bleh faham & jahit dengan cepat..
~ guess what? sy dah ada idea apa yg nak ajar dlm kepala!

... pastue tentang makan-makan, buat potluck.. so kita sharing2 ilmu menjahit, sharing2 resepi, bleh kenal2 & gosip2 sket.. nnggeee.

Idea apa nak jahit tue.. sy tengah usahakan sekarang nie.. hopefully menjadik & ingatnya nak buat dalam bulan 12 nie. Cuti sekolah kan masa tue, anak2 kalau tak ada sapa jaga.. bleh export jap ke kampung.. hehehehe.

Harap2 manjadi. Kalau ada yg nak join, boleh tinggalkan add email kat ruangan comment di bawah nie...
~ yang mana zero knowledge, yang pernah beli nota atau tak pernah beli nota.. yg ada mesin jahit atau tak ada mesin jahit.. semua dijemput, asalkan sekepala.. kita gila menjahit :p

edit~~~

Sewing party : Dec 2010 : Kaftan

29 comments:

rohayana mohd zuki said...

nak join...nak join..hihihi

Mila@Rimbun said...

teringin jugak join.. cuma takut kang dah commit pastu ada nak g tempat lain plak.. ni yg malas nak janji niiii

SoNice said...

sy nak join...jika tiada aral melintang la..
email sy detailnya
shiedahakif@yahoo.com

tqvm!

SoNice said...

sy nak join...jika tiada aral melintang la..
email sy detailnya
shiedahakif@yahoo.com

tqvm!

Rozi Rahman said...

Bestnye... tapi jauhnye ke Klang...

eezah said...

nak join!!

azima said...

... yang mana nak join, tinggalkan email yer, nanti senang nak bincang2 tarikh...

atau apa kata uolss tinggalkan email & date yg rasa2 available (ahad, bulan 12)

azima said...

... yang jauh tue tak dapat lah nak tolong nnggeee. takat tolong tempek pic bleh la gamaknyerr. :p

nur said...

menarikk!! insyaAllah kalau tak der apa2 halangan sy nak join.. Email sy doct_ward@yahoo.com tq ya..

kakzaa said...

suka juga..tapi alamak jauhnya..klang sinun...
akak kat KL ajer...

suker, sbb dpt kenalan nanti,suke sbb dpt jahit dan ilmu juga..

Anonymous said...

nak join...haqimi2869@yahoo.com

syahida

Atie said...

atiesafri@hotmail.com

insyaAllah kalu x de aral leh la join xtvt ni.....:)

zura said...

nak join gak...x kisah la berapa haribulan pun. Janji dlm bln Disember... zuraini_ab@yahoo.com

luvyayan said...

saya nak join juga email saya hunnybunny2707@yahoo.com

Royalshoppingarcade said...

tgh cari kurung moden utk kwn kat internet, tiba2 terjumpa blog ni.
teringin nak belajar jahit baju kelawar tu.
tolong email kat royalshoppingarcade@gmail.com
sambil2 tu jenguklah ke shopping blog saya ya.
http://royalshoppingarcade.blogspot.com
tq!!!

An Aspiring Writer said...

nak join jugak boleh? tapi saya takde mesin jahit.. sdg mencari yg lagi affordable dari yg singer.. huhu

n_i_click@yahoo.com

p/s: saya ada senarai buku yg nak beli ngan akak.. harap2 boleh angkat skali nanti!

MiszalyaDeBeauty said...

nk join nk join....tp baru bsalin plak...thanx azma coz invite tp mmg nk join arr arap2 baby xde wt hal...sonoknye...sye aleeya ingat ka??

Saya said...

boleh ke nak join...mcm sonok jer! ngeee......

LILLIES AND LAVENDAR said...

wish to join ...bila gathering nyer ni..email me at lilies.mohdsalji9@gmail.com

azima said...

aleeya..
ingat.. bila bersalin & dpt baby apa?

LILLIES AND LAVENDAR said...
gath bulan 12, tarikh lom conform lagi... tp yg pasti hari ahad.

nodigirlzy said...

Teringin nya nk join, lama dah cari dlm internet mcm mn nk buat kaftan ni....tp sedih tak dpt nk join...jauh sgt...sy kat PJ....

azima said...

nodigirlzy..

klang ngan pj tue jauh sgt ker...

patutlah dulu sy pi kelas bunga dip & sulam reben kat belah key ell sana nun, depa heran... nngggeee.. klang, dlm selangor jugak maaa...

kalau yg jenis lesen agong cam sy nie, kena ada driver hantar ke sana sini.. dah dekat2 nanti set ngan mana member yg baik hati.. ambil kat stesen komuter terdekat ngan rumah sy.

mmg rasa susah... tapi moga2 yg susah tue lagi dipermudahkan & lg banyak berkat, kehh...

nodigirlzy said...
This comment has been removed by the author.
SHIMA said...

nk join juga...shima_peace@yahoo.com

seriwangi said...

seriwangi pun nak joint,kalau nak ajar pun blh sbb seriwangi tau psl smoking,crossttich,gubahan bunga dan hantaran dll...saja nak cari kekawan. Kalau nak ajar main-main mekup pun blh. Email..imuhiden46@gmail.com

Kak Ezza@makcik blogger said...

akak pun nak join...az_iz82@yahoo.com

Lyn-online said...

saya pn nk join lyndamanaf@yahoo.com

ketam_bulat said...

nak jugak.. ketam_bulat@yahoo.com

hazel ice said...

nak joinnnnn....shazel265@gmail.com