Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, November 2, 2010

sy rasa selebet sket kalau pakai t-shirt

Assalamualaikum..

... sy baru saja siap refashon satu baju t-shirt L size yg dah beli lama, dulu beli ingat nak buat pakai jogging petang2 sabtu. Last2 kita buat apa? Hehehehe tak larat lah nak jogging.. nie kat dlm rumah nie pon tak sempat berkemas. Tue dia punya alasann :p :p

.. ituhari, bila sy dok google2 tentang refashion baju.. baru terperasan, sy mmg tak ada t-shirt!

Memang.. sy tak ada t-shirt & salah satu sebab, sy rasa selebet sket kalau pakai t-shirt... nggeee.
~ kamalaumau comomotmot tumu, comomotmot lahmak jumugakmakk!

T-shirt, based on saiz sy yang agak kecik molek nie,
~ burrrrr bersembur abis semua..

... kalau beli t-shirt mesti tak dapat labuh yg sy nak, tak lepas tutup bumper :p . Kalau beli yg labuh... mestilah menggelebeh & tangan pon extra panjang. Tak ker selebet? Tambah pulak sy dok jahit baju sendiri... lagilah sy tak beria kalau pasal t-shirt.

Tapi sejak tengok minah2 salleh buat refashion... minat pulak rasa. Tapi, pikir balik.. depa nie kerat sana, potong sini.. bolehlah sebab aurat depa nie tak ada sapa yang larang.

Tapi ada satu yg sy nak refashion bila ituhari jumpa balik t-shirt tangan labuh sy tue. Itulah satu-satunya t-shirt tangan labuh yg sy ada...
~ sedih kennn, misken! ahkak nangisss....

.. dan ia cukup sifatlah kalau nak dibawak masuk majlis. Hehehehehee...

.. tapi, picnya sy simpan dulu ya :) ... sy nak minta vote utk projek refashion itu. Pada mata sy, bolehlah.. sbb itu yg sy nak, tapi pada mata pengkritik2 tetap sy kata ala2 saja :(

Nanti sy pakai & baru sy snap. Malas plak nak snap2 bagai sekarang nie. Ishak tido tak nyenyak, tadi naik alergik plak kat badan dia...

0 comments: