Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, November 29, 2010

KELAS ONLINE FOC ~ EDIT YANG DAH SIAP

EDIT : 29/11/2010 ~~~~ YANG DAH SIAP











PERHATIAN: PENYERTAAN DITUTUP.. DAH CUKUP KUOTA.

~ Yang mana siapkan projek kain payung pon sy add jugak dlam projek 2 nie. Let say TAK NAK JOIN, sila maklumkan.. TQ

~ Seperti kelas online FOC yang lepas, join bukan takat bagi add email & duduk saja... kena jahit baju sehelai setiap sorang, baru berhasil.

arnizah1607@yahoo.com
my.milakamila@gmail.com
ana_sahar@yahoo.com
bilafiq@yahoo.com
asam_86@yahoo.com
nfniksoh@gmail.com
rinacomel79@yahoo.com
kuazue@gmail.com
hazhisy@gmail.com
nuriezam_040806@yahoo.com
atiesafri@hotmail.com
babyhyppo_kiut@yahoo.com.my
anayuden@yahoo.com
tmn_gembira@yahoo.com
markyoung73@gmail.com
bke426@yahoo.com
khanishsaian@yahoo.com.my
shima_peace@yahoo.com
shidah_938@yahoo.com
rosmah22@yahoo.com.my
yatie5273@gmail.com
ilyanahafizz@yahoo.com
rose1612@yahoo.com
ribbonrepublic@gmail.com
cdiesha@gmail.com
_______________~~~~~~~________________


Assalamualaikum..
Le sac dress. Quelqu'un veut-il essayer?
~ punggahhh.. :p

Jangan dok tanya sy cam mana nak sebut, sy hanya google & translate saja.. kalau ikutkan google baju nie, ia membawa maksud dress bag.

Penyakit berjaga sy dah start balik :p tadi ingat nak melukis pola2 baju tapi ada lagi bahan yg tak cukup. Teringat pulak, mesin jahit sy tue lom test jahit kain jersey lagi. Sy nak start buka kelas tudung balik, jadi nak kena make sure mesin bleh jahit kain jersey dulu.

Nak habaq mai, mesin jahit mmg kena tengok angin kalau jahit kain jersey. Kalau mesin jahit sy lah, let say sy dah jahit elok, nanti tukar benang kaler lain, kekadang dia meragam, jahitan tak cantik. Ubah sana sini.. baru ok.

Masa sy jahit baju tido nie, sy dapati jarum emas dah tak boleh pakai. Langsung2 jahitan tanak lekat.. tukar jarum biasa baru ok. See, dia mmg mudah meragam. Itu sebab kalau ada yg beli jarum emas & jahitan still tak cantik.. sy tak tau nak advice cam mana, ejas lah itu ini, pulas lah sana sini, pujuk bagi jangan merajuk.

Kalau mesin jahit sy sy taulah nak pujuk lagu mana, perketat thread tension, i'allah boleh.

Tak payah cerita banyak2, jam dah kul 3 pagi. Jadi inilah dia baju tido yang akan sy ajar dlm kelas online FOC nanti. Nanti sy akan buat nota utk jahit baju nie & yang mana dah bagi add email, sy akan invite masuk dalam blog private itu nanti.

Yang mana teringin nak join, bagi add email di ruangan comment di bawah entry ini.


Kali nie sy nak hadkan berapa org.. let say 15-20 sahaja. Lagi ramai join, lagi yang MIA... sorry naik lorry, sy tak larat nak monitor ramai2.


~ sy pilih yang nie, senang & tak berbelit2.















Belit lah ikut suka jah.. asal bahagia, jangan sampai tak bernafas sudehhh :p

22 comments:

Mila@Rimbun said...

saya nak join jugak.. my.milakamila@gmail.com

shima said...

salam...
sy nk join juga...
shima_peace@yahoo.com

SHIDAH said...

saya pun nk joint jugak
shidah_938@yahoo.com

Anonymous said...

saya nak join jugak la..
anayuden@yahoo.com

Kuazue Mohamad said...

nak join tapi takut tak terkayuh plak,, boleh lah..
kuazue@gmail.com

kak ain said...

i nak join gak.... ;)

anasahar said...

nak join nak join...

email saya; ana_sahar@yahoo.com

azima said...

kak ain..
:p hihihi.

Sellynna said...

kak, kain ni guna bape meter ek?.. nak gak la..

tmn_gembira@yahoo.com

Wani said...

yuhuuu sis..ajaib sgguh baju ni, macam2 leh belit ek..best2 :)

Azura said...

salam.....saya pun nak join gak ye......
markyoung73@gmail.com
thanks

Atie said...

nak join nak join nak join...:)

atiesafri@hotmail.com

DIESHA said...

salam kak...kita nak join jugak ...hehe...

cdiesha@gmail.com

rohayana mohd zuki said...

nk join gak kak..
bke426@yahoo.com

anish said...

nk join juga kalau masih ada ruang

khanishsaian@yahoo.com.my

DIESHA said...

kak..email sha tak tersenarai..so takdelah yer..k takperla...next time la agaknya.....hehe

azima said...

diesha...

ooo ya ker? terlepas pandang lah tue... nanti sy invite yer

Yuna said...

salam Kak Azima...
Klu ada kekosongan lg untuk kelas Online FOC di masa akan datang.. saya nak ye kak.. TQVM

Anonymous said...

saya nk join jugak...
syimaayu87@hotmail.com

Mila@Rimbun said...

Azima.. saya dah siap lah.. saya ada update kat blog sana tuh link saya nyer posting kat blog saya emmmmm

Mila@Rimbun said...

oklah saya inform kat sinilah... http://blogrimbun.blogspot.com/2010/11/my-le-sac-dress.html

or kena email ke?

azima said...

che mila.. ok, nanti sy tgk