Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, November 25, 2010

Rasainnn... buruh kasar konon :p!

Assalamualaikum..

Dah seminggu sy tenggelam... la nie baru timbui. Sejak 3 hari lepas sy MC, lama dah sakit tekak sebenarnya sejak sebelum raya haji lagi.. pasai sy dok pulun ikat bata tengah hari buta, bawah panaih laq laq...

.. yer adik-adik, ahkak ikat bata yer bukan typo. Macam buruh kasar lagaknya masa hujung minggu sebelum raya haji ituhari. Hingga berbalaq kulit kaki & muka.. sunburn habis. Punya lah pedo-pedo.. minum banyak air, sangkakan nanti-nanti oklah tue. Tapi masa raya haji ituhari makan & minum tak terdidik.

Malam sabtu tue.. kumpul2 semua & buat BBQ, sambil makan, sambil bercerita, sambil gelak (read: gelak tak sedar diri) esoknya tue rasa perit tekak nie & luka la pulak kat langit-langit. Kecederaannya tue macam makan wing & drummet ayam seolahnya terfikir cam sekali ngan tulang ayam tue dikekah eeekk? LOL

Last2 jatuh sakit jugak... rezeki tuh. Start daripada sakit tekak tue melarat habis macam-macam, 3 serangkai & sakit-sakit badan. Makanya semua oder sy tak larat nak stenby.. tapi dengan adanya entry nie, ia membawa maksud, sy tak MIA, sy bertambah pulih & oder akan dipos dalam waktu terdekat & dah pos sy akan inform.

Abang sy kata.. tak leh mintak kerja ngan dia.. buat kerja main-main bleh lah!! Aduhduhduhduhhhh..... tarik selimut balik lah, tak jadi kebah. Rasainnn... buruh kasar konon :p!

Update lagi nanti2!

2 comments:

Mama Zara said...

Salam kak azima...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

http://familymoza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Jemput la tgok ye..segmen suka2 dari blog Ben Ashaari :)

azima said...

cha mama zara..

.... ngggeeee speechless :p
tq sebab suka, naik semangat utk seminggu nie.. :)