Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, February 1, 2010

Tangan sakitt!

Assalamualaikum..

Sy tak rasa nak update blog hari nie. Smlm satu lantai dapur sy dobi, pastue basuh tangan baju2 yg tak bleh masuk mesin... hari nie tangan sy dah sakit, muscle pain! Pertama kali sy rasa cam nie, masa 1st time sy cecuba nak buat donat dulu. Punyaaaaa la uli punya uli... donatnya tak menjadi, tangan plak cam nak tercabut. Itu penandanya apa??

... nampak sangat la sy nie selalu beli kuih tunjuk2 ajer. Ihik..

OOOhhhhhhhhh hampir terlupa, walaupun tangan sakit.. tapi hari nie sy tetap bersemangat nak pergi keje. Baju sample utk kelas online maxi sy dah siap & sy memakainya sekarang.... ngggeee. Sy buat dress, bukan maxi.. sbb senang nak merempit pi keje & senang nak bergerak. Tapi..

... apa barang baju dah siap, tudung tak der yg matching plak kan? So smlm sampai kul 3 pagi lah sy.. siapkan baju & tudung. Pic dah ambil.. cuma lom sempat upload lagi.

Tak bernafsu nak cerita bebanyakk.. tangan sakit, nanti sy update lagi sekali beserta ngan pic..

~ewahewahh.. sesekali rasa cam F4 dlm Boys over flower plak, kalau si dia mahir membuat tembikar, ahkak mahir apa plak yer? mahir masuk bakul & angkat sendiri ada laa!! muntah hijau abis semua org... ngeee..

~salam utk peminat2 sy di Mesir sana, terima kasih kerana menyokong ahkak!

Aahahah dlm pada dok kata tue sempat masuk bakul lagi. Bukan peminat, cuma kengkawan anak buah sy yg belajar kat sana... nngeeee.

0 comments: