Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Wednesday, February 10, 2010

Nobody....

Assalamualaikum...

Ngeeee... smlm elok ajer cakap nak kedekut2 update blog, tanak cerita2 kosong.. aduhai nak buat cam ner, sehari tak update blog rasa cam ada org memanggil-manggil..
~ abislah bajet perasan artis popular malaysia.. ngeeee

... tak der lah, kalau dah namanya blog sy.. ikut suka hati sy lah nak update sehari berapa kali pon, sy yg memegang username & password itu..
~ abislah org delete bookmark.. hidung tinggi overdose!

Petang2 cam nie... terasa lapar & terfikir2 plak apa nak masak utk mlm nie. Asam pedas atau pajeri terung.. kalau ikut perut sy, bagilah hapa pon... makan time lapar semua sedap! Ngeee...
~ abislah org teka ahkak masak lauk telur hari2 kikikikik. Masak telur hari2.. motif ahkak nie ahli bina badan ker jah? :p

Asam pedas should be ok sbb kekasih cerah sy tak makan terung (read:mengada-ngada)
~ abislah mengata suami dlm blog secara terang-terangan...temah mintak ampun banggg! tsk tsk ampunn...

.. nanti sy kena masak 2nd dish la plak..
~abislah org kutuk berjimat tak kena gaya!

.. tak, bukan maksud sy cam tue, sy hanya ada 30-45 min lepas balik rumah & nak ke maghrib. Dalam masa tue lah sy berjuang betul-betul di dapur sy utk memasak.. lepas tue nak kena setel benda lain plak.

Sebut tentang memasak & berjimat, ada tgk tak katun atasinchi? sy memang minat citer tue.. kalau kebetulan ada kat tv, idris beria2 panggil sy.. makkkk kartun mak dah ada katanya dengan penuh excited!

Sy admire cara org jepun berjimat-cermat, memang tak leh lawan.. tp sy lagi admire lagu 'mawar merah penuh ghairahhh...' kekadang masa tengah tension / gila2, sy pon nyanyi jugak lagu tue ngan suara garuk sy. Lepas tue tanya 'kekasih cerah'... sedap tak suara sy? nngeeee... selalunya 'kekasih cerah' sy akan angguk jugak walau telinga, zahir & batin terseksa kikikikik.. Itulah salah satu caranya sy melepaskan tension jah... walaupun meniaga internet nie tak nampak muka, tapi ragamnya pon 10001 cara jugak. Mau senggugut jugak kekadang... ngeeee

Ohh yaa.. bagi yang ingin belajar cara jahit korset, sila ke http://ainkasih.blogspot.com Kak ain dah muatkan jadual kelas intensif utk bulan Mac & April. Untuk kelas di ainkasih call kak ain, jangan call sy.. sy taktau pape, cuma kekadang sy free.. sy akan tolong kak ain mengajar, itu shj...
~ kalau sesape yg nak layan lagu 80-an & 90-an juga boleh tadah telinga di sana... kak ain peminat tegar rock cintan! layannn... :)

.. sedangkan sy layan ajer pape yg ada, sy tak minat sangat dengar lagu.. benda2 bising buat sy pening, tambahan plak nak dengar kena masukkan dlm telinga.. lagilah semak otak.

Ohh sy masukkan nobody tue sbb ada samthing funny berlaku dlm minggu nie.. kikikukukkihkihkih...

Mendengarkan lirik

I want nobody nobody But YOU!! , I want nobody nobody But YOU!!!

sangat desperadoo okehh & dicampur dengan imaginasi sy yg gila2.. rasa cam nak gelak golek2 bawah meja nih. Ihikk!
~abislah ahkak perasan wanted, rasa cam 24/7 org tanya apa hal... utk waktu nie, imagine shj tetiba terselit ahkak dalam berlima tue.. mau tak reban pentas! nnnggeeeee...

0 comments: