Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, February 12, 2010

.... pucuk dicita, ulam mendatang!

Assalamualaikum..

Bagaikan pucuk dicita, ulam mendatang...

.... smlm 'kekasih cerah' sy offer utk belikan sy kain printed jersey utk dibuat dress... dia kata sy kelihatan cantik bila memakai baju tue...
~ ahahahaha.. yg memana tengah makan ker, minum ker, jangan tersembur skrin dah la yerr... ahkak tiap masa ajer masuk bakul, masing2 kena pandai jaga skrin sendiri... ngeeee.

.. dah org kata lagu tue nak buat apa lagi? ngeeee... si dia, memang si kembang cina lah!! belum di minta, dah offer nak belanja..
~ lalinggg.. ai puji u nihh! ;p

Kebetulan memang sy dah aim sehelai printed yg kelihatan agak ok utk dijadikan busana pilihan. Tapi bila dia kata.. pilih la dua tiga helai, sbb dia dapat rezeki bonus lebih. Okkkehhh tak der masalah.. sy angankan satu, diberinya dua tiga.. wajib sy tak tolak!

Kan hari nie dah last day sebelum CNY, makanya kena cepat2 beli jejugak hari nie.. sbb tengah sale CNY. Dan sekarang sy dah bersiap2 cecantik..
~masalahnya... cantik ker? meahahahah...

... utk shopping lunch hour nanti. Sy dah siap beckup plan, kalau tak ader yg cantik.. sy nak pergi satu tempat lagi sblm balik nanti. Masa sy bagi tahu 'kekasih cerah' sy tadi, dia senyumm ajerr... kekekeke
~ laling sy cuba seboleh mampu beli dua tiga helai.. kalau terlajak jugak ok kan? sbb dah terbeli.... ngeeeee

Sy bersiap tue bukan aper... nie lah bahana tak der penyakit carik penyakit kata org. Last few month sy cuba satu produk nie.. alih2 terganggu plak hormon sy & kuar lah memacam kat muka nie..
~dah jerawat bertempek pon masih gamak claim cantik lagi... kehkehkehh

.. so rutin harian asik2 cuci muka. Memang serius kalah biduanita kita yg kaya dengan tahi lalat penuh muka tue, sbb sy punya parut2 jerawat lagi meriahh. Tapi sy tak kisah.. at least ada lah benda sy boleh kelebek kata org utara bilamana sy tak leh tido malam... tak der lah sy kacau org lain tido, ngeee....
~hadooii itu pon nak citer lam blog gak kan? tapi inikan blog sy! :p

So hati-hati sikit ok kalau cuba something produk yg boleh ganggu hormon nie
~ cecececeee beria2 ahkak bagi nasihat, rasa cam tak kena ngan timing ajer.. org musim balik kampung nie suh berhati2 di jalan raya, ahkak suh berhati2 benda lain.. :p

Dah sudahh.. sy nak hitung berapa sen nak kena bawa, kang silap hitung abislahhh shopping kemana alih2 kulit muka tebal 5 incii.... eeuuwwww!!!

* selamat bercuti..
* cuci dulu buah limau sblm makan.. banyak bhn kimia tue!
* ada hal pependek2 sms, hal pepanjang2 call..
* yang guna NGV, dengar citer kat Aulong dah buka.. yehooo!
* jangan paparazzi ahkak kak R&R utara selatan.. aahahaha

0 comments: