Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, February 18, 2010

jalan-jalan makan angin..

Assalamualaikum..

Esok sampai ahad sy tutup kedai lagi.. ngeee.

Kali nie nak jenjalan plak ngan family sy, mak mertua sy, family adik & kakak sy. Memang plan nak bawa semua.. tapi lagi dua family, abang & kakak sy yg sakit tue tak dapat nak ikut. Takpalah nak buat cam mana.. tapi yg ada nie pon kalau berkumpul & gelak dah boleh bergegar dah satu apartment :p

Tak ada apa yg lebih seronok jika keseronokan itu boleh dikongsi bersama ngan org2 yg kita sayang.. ;)
~jangan tanya ahkak pi bercuti kat mana, ahkak tak rela dikejar paparazzi ngeee..

Yang menjadi kegilaan sy sekarang.. asik2 nak google dress ajer :p


(sumber: carian internet)

Yang nie serius printed & kaler dia cantik gilerr!


(sumber: carian internet)

Simple but nice.. just nice!


(sumber: carian internet)

bodoh2 tak tahu menjahit, cari printed berkaki yg cun sket.. buat kimono dress cam gini


(sumber: carian internet)

Polos tak semestinya tak menarik.. simple, tp ikatan reben di dada tue membuatkan ia serius cute! Apatah lagi yg memakai memang kecik molek.. macammm...
~ermm macam ahkak? salahhhh, ahkak dah tak kecik molek dah.. ahkak dah kecik lebar sekarangg... ahkak nangiss!

... asik bertagak ajer nak upload pic masa balik kg & 2 pis dress WIP yg sy buat masa kat kg.. tp hold dulu lah.. balik cuti nanti la sekali harung..

0 comments: