Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, January 29, 2010

Noir Jewelry's Giveaway



Serius memang cantik tau gift nie.. kalau sy yg pakai agak2 cam mana rupa?
~ ngeeeee memang terserlah leher ahkak yg jinjang nie kan? hikhikhik sebab orang yg berseni cam pemilik blog nie dan ahkak memang ada persamaan.. mempunyai tangan yg berseni dan hati yg halus... jadi mengaku ajerlah walaupun dalam terpaksa... :p

Memang berseni... jika diberi pilihan, sy memang tanak orang lain join giveaway nie lagi... supaya kebarangkalian sy utk menang akan menjadi tinggi.. tapi disebabkan org kata the best men win, so kita bersaing secara sihat...

http://noirjewelry.blogspot.com/2010/01/its-giveaway-time.html


... kalau dapat pon boleh pakai dengan megah & siap boleh buat lambaian ala2 ratu lagikk...

~ kalau ya, serius orang baling ngan selipar... meahaha

tapi serius kalau dapat gift tue.. siap buat baju sehelai bg match kalau nak pakai... ekekkeke, kalau dapattttt.....

apa sal banyak sangat seriuss?? :p

4 comments:

noirjewelry said...

salam cik kak yg berleher jinjang..
salam..
thanks kerana join giveaway noirjewelry ye
semoga berjaya

azima said...

noirjewelry
waalaikum salam..
alaaaaa... sapelah yg bocorkan rahsia ahkak nie... penat tau ahkak cover2 leher jinjang ahkak nie disebalik busana tudung DIY yg pelbagai warna itu... ngeeeee


sesungguhnya leher jinjang nie dah gatal2 sejak smlm.. agaknya kempunan dah kot dia.... mata nie pon asik menjeling kain sut kaler merah darah itu... sesengguhnya, leher jinjang, kain sut merah darah & yg sesuatu yg di sana itu.. mereka memang sedondon kalau duduk bersama

~ dah banyak hint ahkak kasi tue... kehkehkehhh

noirjewelry said...

wei cik kak.. ni cik kak yg sini nak cakap..:)
takde sape yg bocorkan rahsia melainkan cik kak yg kat sana tu...takkan lupa kot..?
kalau cik kak kat sana nak menang..kenalah buakan cik kak kat sini tudung DIY n kain sut merah darah jugaklah.. ( tak pandai la hint2 ni hihihi)

azima said...

noirjewelry..

itu maknanya, ahkak dah terantuk kepala masa masuk bakul angkat sendiri ituhari... :p ala2 hilang ingatan gitu..

sah la pening2 jap... sape yg buat giveway nie? :p nie mesti suka citer satu hati dua jiwa.. aci nak sedondon ngan kiter...

~kalau salah tajuknya lahh.. tak alert sangat citer filem2 melayu... ngeeee..