Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, February 11, 2010

... pish pish

Assalamualaikum..

Smlm bila pandang ajer redup wajah 'kekasih cerah' sy...
~ lalinggg sy puji niiee... :p

.. terus sy tanya samaada ada masuk blog sy smlm. Dia kata tak sempat.. sibuk, sib baik! Dan malamnya.. masa sy masuk blog sy, terus dia aci nak ceroboh baca dlm blog sy. Apa lagi, melompatlah sy... ngeee nampak sangat bersalah.

Tapi tak per.. sy masak kedua2nya smlm. Kelam kabut & berjuang berhabis-habisan. Tapi asam pedasnya terlebih asam sikitlah.. sbb campur ngan peluh masam lagik!
~ eeeuuwww!! sy tipuuuu... :p

Lepas masak, mandi sambil beria2 basuh baju yg tak leh masuk mesin. Dah la 'bulan tengah mengambang penuh', heavy plak tue... makanya 9.30 mlm lagi sy dah syahid.. pancit!!

Tambah plak Ishak asik2 meragam minta sy lukiskan fish... pish pish katanya tapi ntah tak kena ngan apa yg dia ndak.. nangis, pastue suruh lukis fish lagi. Siap lukis beranak pinak.. mak fish, abah fish pon tak puas hati lagi. Sy agak2 dia ngantuk.. nak tidokan dia lah konon, last2 sampai cerahh. Kalau tidurkan anak nie memang 'berhantu'.... kalau mata tgh cerah pon boleh terlelap sama.

Tak ada apa2 yg menarik utk dikongsikan utk hari nie... cuma excited utk cuti, balik kg. Dan sekembali dari cuti.... mengadap kerja bertimbun, oder, tempahan & kelas. Alhamdulillah rezeki, tempahan sentiasa ada... cuma pilih ajer nak buat atau tanak buat.

Sy jugak excited utk tahu sinambungan citer funny 'nobody' tue... ngeeeee.

~kakak tun, ituhari Idris kira 1-10 dlm bahasa arab.. acik kata, bleh la lawan speaking ngan kakak tun nanti.. kehkehkeh. Pesan kat org2 Mesir, jangan selalu2 hibernasi lepas subuh.. tau la kat sana skrg sejuk... nanti liat jodoh baru tau! :p

0 comments: