Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, February 9, 2010

Kedekut...

Assalamualaikum...
Apa kabar anda hari nie?

Kedekut? Ya, sy rasa sy harus bersikap kedekut sikit dlm update blog. Sebab sy dok tengok dlm label, banyak yg borak kosong ajer. Nie nak borak ker nak meniaga? :p Lagi banyak borak.. lagi la merapu, lagi merapu lagila banyak kelentong...

~ ingat bajet feeling2 cam Tyra Bank tue, wajah ahkak fotostet cam Tyra ker? Seinci pon tak der okeyy... ~ ahkak nangeess!!

... dan lagi banyak la jugak aksi angkat bakul masuk sendiri! Sy cuba bikin kelakar sebenarnya. Lapan jam mengadap benda petak nie (read: skrin PC), bekerja dengan nombor2... alangkah bosannyaa! Itu lah sebab kekadang (read: selalu!) keluar ayat2 mengangkat diri, sy bukan mcm tue.. bajet elok & comel ajer serba serbi, itu semua propah semata!

~ ahkak sebenarnya simple & comot sahajaa! ~ ahkak nangeess!!!

Ohh yaa... status sy sekarang, sy baru lepas melakukan kerja2 autopsy, serius ia merbahaya & menyeramkan.. memang tak sesuai utk tontonan umum. Tapi jika kerja2 autopsy ini berjaya & membuahkan hasil... cuti raya cina nie, mungkin anda akan berselisih ngan sy di R&R highway utara selatan. Kot2 terserempak ngan gadis ayu, kecik molek, pakai maxi custom made dan yang penting maxinya twisted neck..

Sy highlightkan sekali lagi.. custom made yer, bukan ready made... kalau ready made harus sapu lantai, sebab si gadis tue tak cukup inci.. ~ ahkak nangeess!!!

dan material maxinya made in nagoya sajorrkk! ~ ahkak nangeess lagii!!!

itu petandanyaaa...

~ tadaa.... itulah ahkakkk!!!

jangan tegur pape.. kalau nak tegur pon, kata harus ada kata laluan..

Hi si gadis!

Tapi gadis ker? Meahahaha.. dah senja tapi tak mengaku! Berani pandai2 tukar kata laluan hi mak nenek ker haper.. ada rumah kena bakar nanti. Tapi of course pic sy tak tanak tunjuk k.. sy kan kedekut! :p

~dalam sedar tak sedar, tambah lagi satu borak korong... hurrmmm. aterr camm no??

0 comments: