Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, November 14, 2011

Ilmu baru, baju baru dan produk baru...

Assalamualaikum...

Hari minggu yang lepas sy join kelas cheese tart, fruit tart, tiramisu & triffle kat Kolej Kominiti Klang.






~ senget benget love... adakah sebab sy tak pandai bercinta? LOL




~jilat tiramisu... tak dan sampai rumah :p

Ada jumpa juga dengan geng2 GMJ.. Geng Mesin Jahit. Sy memang tak cam orang sangat lah, tapi depa yang cam sy, cam kat baju... sy pakai wrap dress printed merah +hitam. Berguna jugak loadkan pic baju-baju sy kat blog rupanya.. tapi bahaya jugak kalau orang cam cam kita dalam masa dan keadaan yang tak kena gaya :p :p

Sy sempat jugak jahit sehelai blouse untuk hari kedua, beria-ia :p


~ nak bubuh nama apa tak tau blouse nie...

Tapi cara buat tiramisu tak de lah complicated sangat, tak payah masak pun. Takkan memanjang nasik, sesekali nak juga cheese, kata perut melayu sy LOL

Produk baru di azimaDIYshop :


~twirl skirt -lycra


~ panel skirt- denim lycra

0 comments: