Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, October 1, 2010

baca doa ~ Ishak

Assalamualaikum..

Baby sy (read : mesin jahit sy) masih lagi senggugut.. ituhari masa hujung2 bulan puasa, jahitan bawahnya jadi cam apa jer. Thread tension tue dah tak boleh mencengkam benang.. nie tak der lain lah, mesti ada nangoi2 yang kacau.

Nak gi repair, hujung minggu asikkkk dengan berhari raya saja.. sabtu nie penuh & ahad nie pon penuh. Haiiii tertangguh lagi program detox, berleluasa lagi lemak2 :p

Ituhari, sy terbaca di satu forum.. pokok lidah jin ada bunga katanya. Sy pon balik rumah & check.. lerrr lidah jin yg baru sy ambil & tanam masa raya ituhari pon ada bunga.



zoom.. rasanya lom kembang nie.



Fist time tgk bunga lidah jin. Dan nie pulak pic Ishak pagi tadi.. hari nie ada sambutan hari raya sekolah depa, semua pakat pakai baju raya.

Sejak mula balik Klang lepas raya ituhari.. pagi2 dia mention 'tanak kolah' ~ tanak gi sekolah. Selalunya abah dia yg akan dukung gi hantar masuk sekolah sbb kalau dia start nangis meronta2 sy dah tak daya nak dukung... tapi pagi tadi dia dpat idea baru pulak.

Abah dia buka pintu kiri dia lari ke kanan, lepas tue depan & ke belakang balik. Ewahhh cam boleh lepas.. ahahaha. Kami pakat kepung dia pagi tadi.. kena jugak gi sekolah :p



~ nie ishak baca doa, selalunya sy ajar dia satu2 perkataan. tapi malam tue bila dia nak enen, sy suruh baca doa dulu & dia baca sendiri.. tergejut plak, sbb dia tak berapa lancar lagi kalau bercakap.

video

2 comments:

sepupu mu=), said...

mmg dia bijak pn,hihi...

azima said...

sepupu mu..
aminn... alhamdulilah :)