Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, October 19, 2010

aduuhhh hai wakaf

Assalamualaikum..

Bubudak nie kan.. kekadang mencabar sungguh dia punya permintaan nie tau. Tahap level hurut dada... semalam masa tgk tv ada game lumba motor, ishak suruh abah dia beli motor besar. Bila abah dia berlakun tetiba pengsan.. dia nangis & suruh sy plak beli motor besar. Selalunya abah dia kata, nanti ishak kerja & beli motor besar, beli untuk abah dulu! Ekekekeke... itulah masalahnya abah dia pon tak ada motor besar, orang yang mintak tue pon... baru 3 tahun, kaki tue sampai kerrrrrrr?

Tapi bila ingat2 balik kelakar pon ader, nak2 pulak kalau tetiba teringat kat office. Mendidih perut tahan gelak. Tue blom lagi peel ishak sekarang.. memanjang dengan 'aduuhhh hai'. Bila dia nak enen & sy panggil dia suruh baring.. dia kata aduuhhh hai mak nie. Eh ehhh cam sy yg nak mintak menyusu kat dia, merungut bagai tue kenapa? Sabaqqqq jaaa...

Ituhari dia nak suruh sy buatkan susu untuk dia.. sy kata pergi ambil botol dulu. Aduuhhh hai ambil botol pulak kata dia... abih? Takkan nak buat susu dalam lubang idung? Geram level hurut dada.. tapi sy cakap dlm hati ajer lah, tapi kelakar pon ader. Sabaqqqq jaaa...

Yang si idris plak... selalu mention nak belikan sy something. Dulu lagi dia kata nak belikan sy baju... tapi masa duit aray dia ituhari nak beli basikal, dia kata abang belikan mak baju lain kali lah :p Nie sehari dua nie kata nak belikan sy mesin jahit pulak.. meahahaha. Bila lah tue ekkk.. :p



Ok, nie lagi satu aduuhhh hai, wakaf nie lah yg kami plan nak buat sendiri. Aduuhhh hai menjadi ker tak & aduuhhh hai bila lah nak siapnya. Kalau sangkut tang mana kenalah minta talian hayat kat memana.. teori kan lain daripada praktikal.



~ kalau ikutkan hati nak bumbung style kanan.. :p

2 comments:

Sellynna said...

aduhhh haiii canteknyaaa wakaf mu itu.. sibaik laaa ada roommate yg kreatif inovatif bagai..

anak saya pon cam anak akak gak.. dia yg mintak barang, tp dia yg ngeluh hehe.. mmg kelako bile pikir2 balik..

azima said...

che sellynna...
saja nak cabaq diri.. kata anak tukang :p ntah bila tahun lah nak siap tuh.

kita tak minta kan? depa yg saja mulut manis.. cute & kelakar sbb depa tau apa yg kita minat kennn.. :p