Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, October 23, 2010

orang lain yg nak beranak.. orang lain yang macam kucing nak beranak.

Assalamualaikum..

Ituhari, bila adik ipar sy dah lewat dari tarikh due, sy call adik sy & tanya dia cam mana cerita. Dia kata dia kat kg.. padahal wife dia kat rumah PIL dia....
~ hai pucuk dicita, ulam mendatang. Memang lama dah ahkak tak sekolahkan orang nie.. apalagi, beletiaq lah seround!

.. awat la hang nie, bla bla bla mengandung sulung bla bla bla patutnya hang kena teman dia bla bla bla mak pak dia ada, tak sama kalau hang ada bla bla kalau jadi apa2 nanti, macam mana? bla bla bla

... yang dia, tau buat apa? Dia dok gelak... geram sangat tau! Sekolahkan lagi.. awat hang ingat bersalin tue senang ka? Last2 dia kata.. oklah sat lagi atau malam nanti aku balik. Lapaq sangat lah kot kan.. lama dah tak makan beletiaq.

Ntahla, depa nie sejak bercinta dulu sampai ke sekarang nie PJJ.. dah biasalah kot. Tapi sy.. sejak bercinta sampai lah sekarang nie dah anak dua.. boleh kira ngan jari kalau duduk asing. Dua kali sy bersalin & sekali sy pi mengajaq, jadi cikgu cikgi kat tempat lain. Selainnya tue, tak pernah berenggang :p

Mungkin sebab itu perasaaan sy lain. Memang lah mak pak ada teman, tapi suami nak ada sebelah jugak walau macam mana pon.

Orang yang nak bersalin.. dah masuk wad tadi. Tak sakit lagi, tapi esok pagi kena induce. Sy pernah merasa sekali induce masa bersalin kat ishak dulu, tau dah 'penangan'nya cam mana. Dan dek kerana itulah, orang lain yg nak beranak.. orang lain yang macam kucing nak beranak.

Jangan lah sampai esok pagi sy tak bleh tidoq.. dengan alasan rasa seriau, macam esok pagi kita nie yang nak kena induce! Ahahhaha...

... esok pagi sy ada kelas. Dah tua2 nie jah.. baru nak masuk kelas memandu balik, skill dah berkarat. Nie lah akibatnya kalau tak pernah berenggang. Pi sana sini ada org hantarkan, kes terlebih kasih sayang :p

Lajak2 berjaga nanti esok semua nampak double line.. hohohoho.

Dek kerana gelisah cam kucing nak berana tadi tue.. sy jahit baju nie. Nie adik beradik le sac dress gak, utk kelas online FOC tue. Cuma ubah sikit2 saja...


~ drape neck..


~ sy letak buckle, tapi rasanya cam silap teknik.. sepatutnya ke depan sket, nie cam atas bahu sangat..






~rombak sana sini, hakikatnya cam gini ajer bila dipakai... tak nampak apa pon.

2 comments:

Mila@Rimbun said...

azima.. kat belakang nya sama je ngan depan ka?.. uihh tak start apa pon lg ngan le sac dress ni hihihi

azima said...

che mila..

ya, depan belakang sama jer..