Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, October 21, 2010

kemahiran tersorok :p

Assalamualaikum...

Cerita pasal kemahiran tersorok nie... dari dulu lagi kami dok perasan, si ishak & idris nie ada kemahiran tersorok yg tersendiri. Selalunya kemahiran nie depa tunjuk lepas balik daripada sekolah.. masa sampai kat rumah dah.

Kemahiran itu ialah.. depa boleh simpan 'pelaburan' depa tue & bawak balik ke rumah. Nak jugak2 tue bawak balik berkat ke rumah..
~ berkat tue perkataan jawa.. berkat = lauk yg tuan rumah bagi kat sedara2 yang datang masa kenduri...

.... kalau setelkan kat sekolah kan senang? Cikgu boleh cebokkan, tapi itulah... tengah kita terkam sana sini, saat kritikal, sangat genting memasak di waktu kecederaan. Masa itulah depa nak melepaskan hajat... geram tau.

Dan sy yang memonopoli department masak-memasak akan pass terus ke department membasuh baju. Minta department membasuh baju tue in charge departmen be*rak sekali. Hohohoho... tak kuasa, nih kita dok bersilat bagai...

Itu kemahiran tersorok anak2 dan ada orang tue pulak, dek kerana anak nie leka dengan youtube. Kemahiran dia menyakat.. dia pi eja youtube tue guna badan dia. Aduhhh sampai berair mata gelak kat dia, pastue sy plak galak... pi suruh buat huruf Z.



.



.



.




.



... huwahahahaha sekali sampai terduduk belakang pintu. Gelak mendidih... abislah huruf Z!

Kemahiran tersorok hat sorang lagi dalam rumah tue.. ermm tak payah cerita kot :p




~ pandangan isometric... haiiii bila lah mengidam nie akan berakhir :p

2 comments:

Sellynna said...

Huhu kak projek Le Sac Dress saya dah berjaya.. ada kt entry blog saya.. fuhh lega..

sapee la gerangan yang dok ngeja youtube guna badan tu ye haha.. tak leh dibayangkan.. kreatif sungguh..

azima said...

oic, dah siap ekk... nanti sy tgk. sape lagi.. kekasih awal dan akhir lah tue :p