Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, June 12, 2010

SyazAisyah Giveaway

Assalamualaikum...

Heheh layan giveaway lagik, giveaway pon kira update blog gak kan :p

Kali nie sy cuba nasib join SyazAisyah Giveaway dan jika anda nak cuba nasib, klik sini :
http://syazaisyah-fcumiracle.blogspot.com/2010/05/99-fc-contest.html

Masih sempat lagi, sebab tarikh tutup pada : 15/06/2010

Tadi masa sy google2 buang masa :p sy terjumpa giveaway nie & bila terpandangkan hadiahnya :

HADIAHNYA:
50g Miracle Mask

..... mencanak2 sy mencarik mana follower button.. mana dia? mana.. manaaaa?? cepat-cepat.. kita dah cukup masaaaa :p

Ohh tidak jangan stress, jangan stress... tak elok untuk kulit muka nggeeee..
~ ambil ahkak tepuk2 manja bawah mata... bersabarlah susuk ikan sardin, kalau nak patah pon, tunggu ahkak dapat 50g Miracle Mask dulu ya! :)

Cara menyertainya ialah:

for bloggers:
1)jadi follower blog SyazAisyah FCU Miracle
DONE!
2)add link SyazAisyah FCU Miracle kat bloglist anda DONE!

3)buat entry sesimple & sekreatif yg mungkin dan jangan lupa letak link back, so ramai2 boleh join..the more is merrier!! DONE!
4)tinggalkan komen kat entry ini shj..utk SyazAisyah trace back ke blog anda DONE!

Pendapat peribadi sy, sebagai wanita melayu..
~ dan jugak perut melayu! nggeeee...

.. sorry, sy tak percaya pada magic okehh. Bagi sy, yg mana sapu & tetiba buat muka jadi putih, cucuk & tetiba tegang... yg itulah nanti akan memudaratkan diri balik. Tua itu hukum alam, ia hanya melibatkan lambat atau cepat. Jadi tak perlu bertongkat langit.. ubah sana sini untuk cantik jika akhirnya sengsara!

So, ai say no to magic!

Sy lebih tertarik kepada yg asli & pada sy bahan asli ada miracle yang tersendiri. Buktinya orang dulu2 cantik dengan guna bahan2 asli. Mereka tetap cantik hingga ke hari tua... kalau tua pon, biar tua semulajadi.. taknah tua, kelopak mata berlipat2 tapi kulit muka kejung... eeeuuuwwww menakutkan!

Miracle Mask ini dihasilkan daripada 100% herba semulajadi seperti beras pulut, kulit kayu manis, gamat dan herba-herba terpilih.
http://www.myemoticons.com/images/super-smileys/jumbo/everyday/bath-tub.gif~ahkak dah pasang angan2 lulur satu badan nie, tapi angan2 tinggi.. siap berMiracle Mask dalam bathtub tuee, tak agak2... cam kat rumah ada bathtub! :p

** nota kaki :
ahkak tertarik term yg nie..

"P/S: kalau penyertaan menggalakkan, hadiah untuk pemenang kedua dan ketiga juga akan disediakan."
....kalau ada yang itu sure ahkak akan meng''galakkan diri''

0 comments: