Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, June 11, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

Assalamualaikumm..


Tq utk si pengetag yg telah mengetag sy untuk join giveaway nie... alololoorrrr hadiah2nya bebetul menduga kesabaran & sungguh hapening okehh..
~ tapi ahkak jaki, my 1st giveaway dulu... ahkak bagi sehelai baju ja. huhuhhu ahkak miskenn!



Sy cuba untuk tidak melobi apatah lagi buat muka "comel" sebagaima Ayu minta jangan ditahan guntingnya ketika melalui kawalan polis bantuan. Ya, sy takkan melobi untuk mintak menangkan sy dalam giveaway nie. Tapi sy ingin katakan.. untuk beg yg sy tandai dengan nombor 1 itu, memang match untuk dipakai di hari raya & kena sangat dengan tema hijau lumut nanti... kikikikikk.
~ketara sangat tak niat tersurat ahkak? :p

Ayu kata "SEWING MAKEs ME CRAZY" di http://pinklolipops.blogspot.com/
.. jangan bimbang Ayu, Ayu tak crazy keseorangan. Sy pon crazy, malah sy dah crazy kuasa dua sejak 5 tahun dulu & disebabkan itulah wujudnya azimaDIYshop nnggeee..
~eehehhh tetiba ahkak terpromot blog sendiri la fulakk..

Pendapat peribadi sy tentang cabang seni kraftangan nie -
tak kiralah beader/crafters..
~waima tailor syok sendiri cam ahkak nie - sendiri jahit, sendiri pakai sendiri lawa katanya.. nnggeee

..harus ada identiti sendiri, harus ada signature item sendiri & harus ada aura tersendiri.
~ jangan tanya ahkak, apa aura yg ahkak ada... aura tempoyak adalah :p

Bila dah ada identiti sendiri.. ada pulak yg copy idea, betul tak? Tambah2 lagi beader & crafter nie.. idea selalu kena ciplak. Kalau ikut dendam kesumat, cam nak kasi bom jer yer tak? Mungkin ada yg kata chill lah
beb ... think positive! Masalahnya ada yg tabur pasir dalam peruk nasik nih. Nak chill cam mana.. urats senyum pon tak kelat bila tengok kita punya idea elok terpampang elok dlm blog depa. At least bagi lah kredit kepada tuan punya idea, yer tak?

Backup yourself & copyright what ever your masterpiece. Berikan nama yg related & unik, bila orang baca... orang tahu ooooiiicc its yours. Walaupun item yg kita ada sama macam orang lain.. tapi usahakan lain daripada yg lain. Jangan pikir nak tiru bulat2.. tak der maknanya.

Bila orang copy jugak idea.. itu maknanya, dalam pada depa copy... dalam masa yg sama jugak depa recognize ur airtangan, sure malatOOp.. so chill okeh!

~azima ingat2.. nko tue tgk buat giveaway, bukan entry yer~

Ok ok.. nie syarat2nya:

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers
2. Link blog "http://pinklolipops.blogspot.com/" di blog anda
3. create new post "~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~" di blog anda dan berikan sebarang comment @ review tentang PINKLOLIPOPS..sebarang comment positive @ negative pun saya tak kisah asalkan comment itu bernas ~ahkak sampai tahap berbuih2 nie dikk.. nnggeee
4. Tag 3org rakan anda dlm post tersebut utk join sekali free giveaway ini...(kalau nak tag lebih pun xpe,saya lagi suka ramai org join =D)
~ http://realmael.blogspot.com -pasal ini blog kekasih ahkak, nampak tak hidden agenda ahkak?
~ http://visitmall.blogspot.com - pasal dia kawan ahkak dari zaman muda, kalau dia dapat ahkak boleh rayu minta dia bagi kat ahkak.... nggeee aci tak?
~ http://teratakmini.blogspot.com - pasal opis dia dah warning NO facebook waktu keja, kesian dia. meh join giveaway.. tak der sanggap sangat, untung2 ada hasil :p

5. Sudah settel semua syarat di atas?? then lastly tinggalkan link blog anda di ruang "comment" post ini supaya senang saya rujuk

**nota kaki:
lebas baca giveaway sy.. sila bookmark, nanti senang nak jejak semula utk tinggalkan mesej.. 'yeyy! anda berjaya..' nnggeee..

0 comments: