Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Sunday, June 13, 2010

Jom pi zoo negara esok...

Assalamualaikum..


~ sumber: carian internet)

Jom pi zoo negara esok... tetiba terasa teringin nak jenguk 'sedara-sedara' kat sana :p Lama dah tak pi.. sejak Idris pandai jalan dulu, rasa2 dah 5 tahun. Masa tue masuk RM 10 ajer.... sy check tadi uuiiiii dah RM 20. Agak-agak kalau esok pi awal2... tolong bukak pintu ker apa patut, dapat diskaun tak :p
~ teringat lagi dulu, masa tgk pertunjukan gajah.. masing2 lari lintang pukang bila kena sembur ngan air. Tapi si Idris nangis sebab takut dengar orang menjerit.. Idris, Idris.

Tengok jap lagi, kalau rajin sy nak siapkan blouse sleeveless yg tertangguh ituhari. Balance kain cotton merah tue... harap2 esok tak der lah yg kena kejar dalam zoo! Nggeeee... ke pakai ajer uniform sekolah, dengan niat dapat murah sket.
~ dari depan org tak perasan kot. dari belakang tengok bumper ajer ahkak dah kantoi. bumper anak dua... pecah lobang! :D

BTW~ sy plan nak buat aktiviti jahit kain kembang payung, ada sape2 nak join? Kain kembang payung, kain yg berpanel tue & elok sangat pakai ngan sleeveless blouse & pakai inner kat dalam. Dan ia FOC.. kalau ada yg nak komen bawah nie & tinggalkan add email. TQ

5 comments:

CikTie said...

salam azima... saya teringin nak join kelas buat kain kembang payung tu ye. tq. email saya... yatie5273@gmail.com

Sellynna said...

cam best je..

tmn_gembira@yahoo.com

iena29 said...

nak join sekali laaa......

ina_sarina29@yahoo.com

azima said...

ok, tq.. ada beberapa soalan & cadangan yg sy perlukan.. nanti sy email. tq

azima said...

~~bookmark~~
dah send email setakat nie..