Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, June 3, 2010

dia unstable lay baby...

Assalamualaikum...

Dah dua minggu rasa2 kat rumah tak ada gula... sana sini kedai dah cari gula, tp blom tertemu jodoh. Sib baik kat rumah sy jarang buat air pakai gula. Gula buat habuan utk memasak shj.. nampaknya raya tahun nie.. tak payah buat kuih2 lah yer. Takat kerepek2 dah ler, cam tahun2 lepas :p

Sy sepatutnya kena pi kamdar ptg nie... tapi rasa2 cam tak larat. Simpan tenaga utk malam nie....

... simpan tenaga utk marathon print & stenby oder yer, bukan utk yg lain2 :p

Sy sungguh sibuk utk bulan sale nie & jahitan2 baju sy rehatkan utk bulan nie. So, tak ada 'my current project' lah yer... layan pic2 yg lain2 dah la :p

>>>>>>>>>>>>>


~ glow in the dark, Idris kata kuda laut tue tengah love. sib baik tak ada perkataan 'make' kalau tak pening lagi sy. dulu masa dia tgh main2 sendiri & terkeluar perkataan, 'tak guna'... berhari2 kami pikir, mana dia belajar. rupa2nya tgk karton/cerita alihsuara... kan tgh fight2 tue, ada dialog tue.. karton pon dah tak selamat utk budak2 skrg nie.


~ sy panggil dia unstable lay baby kalau dia duduk tak diam. dia mmg unstable lie, sehari sebelum sy bersalinkan dia... still berpusing2 dlm perut sy. hari nie kepala dia ke kanan, tidor mlm esoknya kepala ke kiri.. selalu jugak sy tekan & tolak pelan2 (read: tonyoh) kepala dia mengarah ke bawah... rasainnn. tapi dia tak mengaku, dia kata dia ak ak (ishak) lah!


~ tak boleh buat apa kalau yg nie... unstable lay baby, gi baring kat sana dulu... kejap lagi mak datang servis!

0 comments: