Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, May 10, 2011

... siap lah kau chicken fat!

Assalamualaikum..

Orang yang kita sayang memainkan banyak peranan dalam hidup kita, terutamanya dalam meningkatkan diri. Kalau orang luar yang tegur, kita boleh masuk telinga kanan dan keluarkan di telinga kiri, buat dono, buat bodo. Tapi kalau orang yang kita sayang nie tegur, terkesanlah juga kat hati.

Dulu, masa sy tak tahu drive walau dah 8 tahun dok renew lesen buta-buta, sy memang rasa tak yakin, sy takut sy langgaq orang & orang tue mati! Kahkahkahh..

.. sungguh sy penakut betui, sy jenis gabra, kelam kabut & lepot plak tuh.
~ lepot tue tak lasak lah.. tengah jalan elok-elok pon boleh jatuh :p

Orang lain, kalau takut boleh menjerit.. sy kalau takut, sy rasa sempit dada & terdiam tak kata apa-apa. Sy teringat lagi masa naik roller coster masa dok bercinta-cinta dengan kekasih sy dulu :p

... orang lain dok menjerit wak wit, wak wit... sy selop!!
~ selop tue terdiam & selalunya dikaitkan dengan budak nangis terlampau sampai hilang suara.

Ahahahaa.. sy kena remind dalam kepada, bernafas, bernafas & bernafas. LOL....

Yang boleh sy tekad nak belajaq drive balik... bila Idris kata, abang teringin nak jalan-jalan dengan mak naik kereta. Ooooiiicc... dia teringin macam tue, kami spend masa berdua jalan-jalan sama.

Dan kalau sy rasa vitamin M (malas) sy banyak sangat.. sy selalu suruh orang rumah sy pesan jangan malas sangat. Dia memang takkan cakap sy pemalas.. tapi sy paksa dia. Ahahahaa... pagi nie sy paksa dia cakap sy gendut! Ngggeee... terima kasih. Sy bersemangat.. siap lah kau chicken fat!
~ debik-debik pada perut gendut!






Custom made XS. Mak budak punya, tapi kecik molek... serius pinggang kain ahkak pakai kat drumstik! LOL...

*** sy berura-ura untuk azam, sehari sebiji tomato.. kekah makan macam tue ja, untuk meremajakan kulit!
~ kakakaka... remaja lah sangat!

2 comments:

Dilla said...

body part yg lain slim je :)
btw, saya nak ucapkan terima kasih kerana sudi berkongsi ukuran barut bayi tu. So far, blog puanlah satu-satunya yang saya jumpa yg sudi berkongsi 'pattern' barut bayi.

azima said...

che dilla..

ada yg membuak, sy cover2 sikit kalau snap pic.. nggeee.

ok, sama2.. itu hadiah utk bakal2 ibu :)