Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, May 27, 2011

Ingin mengutip kembali apa yang tertinggal...

Assalamualaikum...

Dah lama tenggelam, tiba-tiba coihhh timbuii!

Sy kat mana nie? siapa sy?
~ tetiba hilang ingatan selepas kena sedas suntikan di bottom part ituhari, kihkihkih...

Hari nie alhamdulillah, semua orang dalam rumah tue dah kembali ke rutin asal. Sy dah kembali bekerja semalam & Ishak yang semalam demam & dijaga oleh abah dia.. hari nie dah ke sekolah. Tapi sekarang memang musim demam panas agaknya. Di klinik ramai budak demam & dah la sekarang nie musim exam.

Kita yang tua nie ambik berkat sama :p tergolek 3 hari.. amekkau. Kiranya pecah rekod lah nie, selalu tak sihat pon sy larat lagi nak buat itu, nak buat ini. Kali nie tak... start dengan rasa kaki sejuk, seram sejuk satu badan & demam. Tak dan nak lawan senah.. dok lawan berbungkuih dalam selimut tebal ja. Sampai rasa letih dah tidur, rasa macam penyek dah kepala.. nnggeeee.

Semalam, balik daripada kerja.. baru ada hati nak masak & nak makan nasik. Tak dan nak siap goreng ayam, dah rasa lapaq sangat dah.. kekasih sy kata, alhamdulillah tue tanda dah sihat lah tue.
~ kahkahkah.. laling, yu memang sangat memahami!

Tapi kalau makan bertambah lagi tanda dah sihat :p wiiiiiiiiiii. So semalam semua makan dengan senyuman dengan rasa lega dengan rasa syukur. Alhamdulillah...

Sy kena pasang kuda-kuda balik, exercise sikit & perkasakan balik. Ingin mengutip kembali apa yang tertinggal...

2 comments:

Yana a.k.a Noni said...

Alhamdulillah .. akak dah sembuh yer:-)so dah boleh kayuh kuda semula..hehehe

azima said...

che yana... tq tq, tengah pasang kuda-kuda nie... walau sedikit pincang :p