Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Saturday, May 7, 2011

ayat coverina & pink tergejut..

Assalamualaikum...

Sy punch card menjahit dalam pukul 10 lebih malam tadi, sampai la nie still berjaga.. letak kepala dan setengah jam ja & la kerja pulak. Mengantokkk uiiii... menyesai pun ada kadang-kadang kalau time dah tak larat celik mata... ada mancis? Nak pinjamm!





Warna ungu kelabu & hijau lumut, saiz S, jiran sy punya.. punya lah duduk bertahun baru kenal jiran LOL... atau boleh tak sy buat ayat coverina, maaflah sy nie RABUN, tue yang tak berapa kenal orang :p Padahal menjahit boleh pulak kau kan.. serius kan Senah?.. itu ajer ayat yang paling afdal!








Oder kawan sekolah... shocking pink, pink tergejut.. memang betul-betul ahkak hurut dada, tergejut.. ahkak mendap sungguh :p

0 comments: