Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, April 25, 2011

Redha lah.. bukan rezeki sy.

Assalamualaikum...

Hujung minggu yang agak produktif untuk saya, rasanya bekerja di bawah tekanan lagi berhasil pada sy :p

Ok, menyiapkan tampahan untuk di bawa balik & ini rutin sy sejak dulu lagi. Bila ahkak nak balik kampung, maka berbondong-bondong lah yang harus dibawa. Mana baju yg dah siap jahit, kain yang belum jahit.. dan sejak depa pakai handfon yang ada MMS, kain yang mana dah siap jahit, depa demand pulak suruh hantar MMS... tak sabaq nak tengok katanya. Haduiii... semput ahkak.
~ tenang.. bawa bertenang, nanti cepat kedut! :p

Tak kisah lah hat tue... seronok kalau tengok kakak-kakak kita pakai baju hasil dari ayaq tangan kita. Nak tolong bab duti ringgit, kita tak mampu.. takat harga adik beradik, itu ajerlah yang mampu. Rezeki daripada berkat doa depa jugak... tak gitu?

Bercakap pasal rezeki.. sy pernah tulis dulu, kalau namanya bukan rezeki kita... dah dalam mulut pon Allah boleh bagi terkeluaq balik. Ada dua helai baju sy yang dah siap sy jahit & masa iron bling bling, kain yang sy buat lapik tue turun warna pada baju.

Sy dah basuh pakai kloroq tanak tangal, Mr. Muscle yang sy buat sental dinding bilik air tue pon sy guna... tanak tanggal jugak. Ok, that's it. Redha lah.. bukan rezeki sy. Kadangkala dalam melakukan sesuatu, ter over do pun tak menjadi juga.






~ jubah aladdin ungu kelabu.. orangnya tinggi & harap-harap bila pakai bling bling yang satu tue terenjak atas sikit.. :p

0 comments: