Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, April 5, 2011

kurung aladdin & butterfly... jangan lupa high heel sekali!

Assalamualaikum...


~ black ( custom made saiz L)


~ dark chocolate


~ turqoice

Itu air tangan semalam & malam kelmarin.

Ituhari sy bagitahu... kalau nak pakai baju lycra nie, eloknya pakai girdle dulu.

Hari nie nak tambah lagi satu.. kena pakai dengan high heel jugak, ataupun wedges. Tak kisah lah janji tinggi & jangan slipar sudehh...

.. sy sajalah ituhari nak cari wegdes. Tapi banyak yang tak berkenan kat mata & bila ternampak high heel tue, boleh lah.. nak buat snap-snap pic baju ajer pon. Tumit kasut tue 4.5" yer.. kasut tertinggi yang pernah dibeli.

Gamak pakai & berdiri tegak ajer... untuk jalan, sure langkah akhak bersepah.

Gayat!

Jadi, untuk kurung aladdin & butterfly... jangan lupa high heel sekali!

Perempuan kan complicated. Complicated kan lagi dengan effect tinggi lampai, lenguh kaki tue make sure hadam sorang-sorang :p

Jangan kau masuk wad kerana sesak napas dek kerana girdle yang ketat atau terjatuh longkang dek kerana tersadung kaki sendiri sudehhh...

2 comments:

ASHIKIN said...

i follow u..hihi
singgah tgk bj2 kurung awk buat...santek leeee
berkenan sgt...
tp klu nak pkai kain jnis lycra tu kene le tunggu baby kuar dl...
klu tk kat peut je yg nmpk seksi...hehe

azima said...

che ashikin..
tq tq kalau berkenan kena sambaq sehelai :p

boleh ajer kalau rela nak jadi bahan experiment kami.. kurung maternity aladdin/butterfly... ada cutting pada bawah dada & kedut2 di dada. jika berminat boleh deal kat email keh :)