Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, April 28, 2011

baby boy yang ke 35 :p

Assalamualaikum...

Hari nie hari lahir teman, kekasih & baby boy yang ke 35 :p
~ laling.. temah ucapkan selamat hari lahir..

Seperti biasa, sementara tunggu pukul 12 malam.. kami bercerita, tentang kisah-kisah dulu & masa depan. Apa berbezaan & apa perubahan, apa yang tak suka apa yang suka. Dia highlight kan beberapa kekurangan sy & kelebihan sy.. dan sy juga buat benda yang sama. Kami bercerita secara jujur. Pada sy, apalah perkahwinan itu jika tanpa komunikasi...

... waktu-waktu bahagia macam nielah nak kena highlight mana yang tak kena. Jadi teguran itu diterima dengan lebih berlapang dada. Jangan tunggu bila ada masalah baru nak tegur.. susah nak terima dan mungkin akan ada sedikit unsur ego masa tue.
~ laling semoga panjang umur murah rezeki, temah sayang hanya pada laling seorang! :p

Ngggeee.. jangan ada yang muntah dah LOL.. kasi can lah, orang tua pon nak bercinta jugeekk :p

0 comments: