Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, April 18, 2011

design blouse two in one ~ yang mana ok?

Assalamualaikum...

Yang nie yang kiranya nak buat utk readymade...


merah..


dark chocolate..

... tapi ada yang suka yang bawah ini, hurrmmm.... yang mana ok?

4 comments:

SewLove said...

wah so creative, tabik la pandai akak jahit ^ ^ tapi yg bulat2 tue ape ye?lubang ke tampal?

azima said...

che sewlove..
tq tq.. jahit utk tampal hiasan..

Aku said...

yg bulat2 ni mmg tak cantik hu hu macam mata pun ade kui3x.. dh redesign kpd bentuk flower sinonim with ladies. kalau x we can update to kotak2 lebih abstract kan :) nanti Qis nak pergi beli kain lapik gam tu brp hinggit ye kak?

azima said...

qis... mix ngan bentuk- bentuk lain utk tak nampakkan skema sangat. kak zura nakkan ia nampak random & feminin.. butterfly pon ok.

kain gam tue nanti ambik kat rumah kak zura, x payah beli. kat tempat andalas tue mahal sikit.. kedai kat klang lagi murah.