Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, June 3, 2011

Elakkan kecuaian, elakkan menicah pelam :p

Assalamualaikum...

Ituhari dok bercerita dengan orang rumah sy pasal kes cuai. Nie rentetan kes kecuaian sy masa kat KLCC tue, bercerita membawak kepada kes wife orang dilarikan bersama kereta, siap menicah pelam, bergilir-gilir pulak lagi.

Aduhai, kesian sungguh. Umur muda lagi, gamaknya baru ajer kawin.. alih-alih dek kecuaian beberapa saat tue, menyesal tak sudah kan? Selalu dok tinggal kereta macam tue jer tak jadi pape, nie alih-alih benda nak jadi.. nuh?

Nie dok ia kan ajer, menicah pelam tue tau ker apa maksud?
~ :p rogollah maksudnya tue..

Sy ingat nak ke Ipoh hujung minggu nie, saja bawak anak-anak pi jalan. Dengan ini, dok set dalam kepala nie.. kena hati-hati lebih. Selalu kalau jalan dengan partner sy tue, sy selalu leka lebih.. pasai dok ingat superhero dok ada. Dia kan kuat, dia kan tinggi, dia kan gagah... harharhar.
~ ngggeee... laling temah puji u nie :p

.. so jalan pon sambil lewa. Sy akan lebih hati-hati kalau jalan sengsorang ajer. Itu peel sy :p

Central lock kereta tua sy yang buruk lagi bocor tue pon dah rosak. Nak betulkan balik, ituhari tak cukup bajet.
~ ahkak nangis... marhaen kater kooo!

... masuk dalam kereta, masing-masing pulun lock kereta dulu sekarang nie.

Sy dah dapat cari tukang jahit untuk sub jahit baju readymade sy. Sy boleh lah panggung kepala sikit.. kalau tidak jenuh kejang sy sengsorang :p

Semalam, jahit tak dan sudah 2 helai... sy dah rasa sakit rahang. Dah tua-tua nie, leka buat kerja pon tak boleh, suka ketap rahang. Last-last sy tinggal, susukan Ishak & tidur.


~ blouse 2 in 1, coffee.. blom letak bunga


~ pic ituhari, malas nak pakai & snap pic. yang bersepah kiri kanan tue baju tuk readymade.. dah siap nanti boleh pinang kalau berkenan :p

2 comments:

Puteri Salju said...

mcm mana nak oder baju custome made design manjalara collections? sy buka blog manjalara tapi x jumpa info kat mana nak oder untuk custome made.. boleh email detail? chajabil@gmail.com
TQ

azima said...

che puteri..

boleh juga oder ngan sy. nak baju apa kurung atau jubah, aladdin atau butterfly & saiz aper.

nanti sy reespon kat email.. tq