Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, March 24, 2011

crochet dress.. tup- tup rasa nak meraung

Assalamualaikum...

entry ke 3 untuk hari nie :p

Bila tengokkan dress crochet yang entry tadi, tergatal tangan pulak google dress crochet, tup- tup rasa nak meraung pulak bila tengok baju-baju nie.

~ pic hasil carian internet






~ jatuh rahang...


~ makan tahun nak siap..


~ sweetnya kaler...


~ speechless..

~ superb.. walaupun tak nampak apa patern crochet tue.


~ kau mampoo? katanya...


~ sila gigit jari...


~ jangan pandang macam tue.. sy cemburu!


~ see thru? nanti kita apply lah kepada yang lebih muslimah.. tapi kalau kita mampu buatlah :p

So bila kita nak buat? tunggu gugur gigi semua kot.. baru mampu ber crochet bagai. Itupon kait sikit, buka balik... kait lagi & buka balik. Bukan sebab silap teknik.. tapi lupa dah kait berapa tali ayaq!
~ mari meraung sama-sama...

1 comments:

Claudia Xavier said...

Amei seu blog... tudo muito lindo... Parabens!!!

Aproveito para convida-la a conhecer o meu em http://www.claudiaxavierartesanato.blogspot.com/

bjos