Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, March 3, 2011

Baby & I ~ Atasinchi?! ahkak nangis!

Assalamualaikum..

Semalam, celik mata ajer sy mendapat satu akal, sy tanak gi kerjalah :p

... wahwahwah, dah tetua nie pon ada hati nak buat perangai macam bebudak lagi. Ishak, kalau dia tetiba tanak pergi taska, cam tue lah perangai dia.. ak ak tanak kolah, kata dia. Apa kau fikir taska itu percuma? :p

Taklah, semalam sy ada hal sikit kat sekolah Idris. Malas nak ambil half day.. sy ingat cuti ajerlah sehari terus. Selepas berkejaran ke sana sini, balik rumah & terus bersauna dalam bilik jahitan sy. Sambil menjahit sesekali tengok cerita Baby & I nie..



Lakonan Jang Geum Seok, hero dalam You're Beautiful tuh.


~ kalau compare-compare ngan wak Mael... sape lagi hensem? Beauty is in the eye of the beholder kan, kalau pinang satu Jang Geum Seok dapat lagi satu Jang Geum Seok pon ahkak tanak. :p :p Laling.. temah puji ada maksud nie!

nak-suruh-wak-Mael-simpan-rambut-cam-nie-gaklah!
~ burrrr menyembur air kopi Radix bila wak Mael bila baca statement nie. LOL..

Cerita nie kelakar & di akhir-akhir masa Jang Geum Seok nangis panggil baby Han Woo-Ram tue... sedih sesangat. Serius ahkak nangisss.. serasanya cam separuh daripada ahkak yang nak dibawa pergi, kuikuikui bebetul menghayati. Biasalah... makcik kan ratu airmata :p



Baby Han Woo-Ram nie pon, serius comel sesangat... dalam cerita nie, dia baikk sangat. Daddy dia nangis.. dia pon nangis sama & fahammm ajer.



See.. comelnya dia dengan puting kosong tue. Ahkak pon teringin lah nak di kendung cam tuh! Meahahaha... mau reban bahu wak Mael.

Bila tengok baby Han Woo-Ram nie teringat pada sorang tue. Pon comel juga.. lama tak jumpa. Ituhari masa balik kampung, ada snap pic dia... nanti sy tengok, kot-kot ada pic dia.



... ehh silap, bukan yang nie. Memang sy ada simpan pic sorang tue yang comel dalam hp sy. Rasanya dah tranfer ke lain masa Norkiah sy buat hal ituhari. Nanti sy upload pic dia.

Si Ashraf Muslim nie, sy cuma tersanjung dengan transformasi dia yang sekarang menjadi perawat perubatan Islam. Hebat.. hidayah Allah tue bukan semua orang boleh dapat.



Bila ahkak pandang dia dengan berjubah bagai.. sedang merawat, ahkak tersanjung tak berkelip mata. Ahkak feeling2 beliakkan mata bulat besar ahkak macam kartun anime, tersanjung lah sangat.



Padahal ahkak sebenarnya lebih layak di animasikan sebegini... mata sepatutnya kecik , mulut tue yang sepatutnya besar! Atasinchi?!
~ ahkak nangis!

... phewww, ter update gak untuk hari nie :p

5 comments:

Mila@Rimbun said...

suka jugak tgk baby n me...

ayu said...

hehe..luculah akk tulis entry ni.
suka gak cite si Jang tu. Nanti nk tgk gaklah cerita dia ngan bb tu..

Adilla Harun said...

Comel sesungguh baby tu!. Rasa nak cium gitu. Geram. Melepak putih. Bab Atasinchi tu, teringat saya anak pernah tanya,"Mak kenapa mulut mak dia macam tu" Terpinga-pinga juga nak jawab.

azima said...

che mila...
suka tgk baby ker daddy baby? :p

che ayu..
tengok jangan tak tengok... tp daddy baby tue taken already yer ;) kikikiki

che adilla..
maybe mulut cam tue sbb side effect terlalu banyak bercakap.. nnggeeee.

AyuArjuna BiGoshh said...

comeynya baby ni.............