Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, March 7, 2011

Aduhduhduhhhh... cuainya!

Assalamualaikum...

Dah lama dah rasanya sy tak load baju-baju yang sy jahit... minat & keinginan sy masih ada dalam bidang jahitan. Tak luntur...

.. tapi bila awal malam, sy cuba tawar menawar, tunggu anak-anak tidur jap lagi lah. Tapi bila depa dah tidur nyenyak, sy cuba tawar menawar sekali lagi. Kalau tidur kejap sambil peluk orang di kanan kejap, kemudian paling & peluk orang di kiri kejap pon best jugak.

Ngggeee... bila terjaga kul 3 pagi, rasanya cukup kuat untuk sy mula menjahit. Tapi rupanya tak cukup kuat untuk bangun. Esok-esoklah sy tawar menawar sekali lagi nngggee.

Untuk tutup rasa bersalah, nie pic minggu lepas. Blouse MIL... untuk dipakai jalan-jalan masa cuti sekolah nanti.



~ hati-hati beli kain memeri, kalau sales girl potong sambil berdiri.. suruh dia ukur balik, takut tak cukup.



dek kerana tak cukup kain... itu ajalah yang mampu.

Dan yang nie pulak, jubah two tone. Ada 3 helai tapi yang nie ntah macam mana boleh cuai, masa potong benang, tergunting pulak kat leher. Aduhduhduhhhh... cuainya!







~ ini pic si Zikry masa CNY ituhari... dialah orang comel yang sy lama tak jumpa.

Ishak pon dah tahu apa perasaan rindu bila tengok pic nie, dia nak dudukkan Zikry di paha dia..katanya. Kekadang ada jugak dia tepuk perut gendut sy & bilang ada baby, ooohhh tidak... awak sedar tak, awak yang baby tua pon belum bercerai susu lagi!

0 comments: