Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, January 4, 2011

Ya dia memang dah besar....

Assalamualaikum...

... i'allah esok & lusa sy pulak akan ambil cuti untuk tengok-tengokkan Idirs kat sekolah, sementara dia nak biasa-biasakan diri.

Dalam dua hari nie, kejap-kejap terasa nak call / sms tanya apa yg berlaku. Sy cemburu... sy pon nak tengok cam mana keadaan dia kat sekolah :)

Semalam, sy perhatian dia lamaa... dan dia perasan sy tengok dia. Dia tanya pada sy... ... nape mak pandang abang? abang dah besar ker mak? Ya dia memang dah besar.... besar panjang. Alhamdulilah.. harap bertabahlah sayang, bukan mudah jadi orang dewasa...

Hari nie tengah bosan lunch tak der nak buat apa.. tetiba orang tue call. Katanya hari nie buat nasi goreng sendiri... ooooo memasakk! Dapat lah merasa nasi goreng air tangan suami.. penghantaran pantas, nasi masih suam-suam kuku, kena gaya pulak dah lamaaaaaa tak merasa air tangan suami.

((burrp))

Akhamdulillah.. len kali boleh masak lagi yer, tapi nak request telur mata kerbau sebijik. Ekekkeke

0 comments: