Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, July 27, 2010

~~KELAS JAHITAN ONLINE FOC~~

Assalamualaikum...

Untuk kelas jahitan online FOC, sy dah tutup pintu rapat2, pasai sy nie banyak keja nak buat. Waktu2 cam ginilah banyak oder nota masuk, ada org suh buat pola & tempah baju.. (alhamdulilah)

.. oleh itu, kelas online FOC nie sy tutup dulu, kalau teringin nak join... nanti lepas raya pulak baru bukak balik. Sementara tue, sape2 yg ada idea jahitan yg simple2... boleh bagi idea, kalau sy tau sy ajaq, kalau sy tak tau sy study dulu.. i'allah sy tau & misal kata semua org tau jahit, boleh jahit tue nanti.

Tapi, pada saat dan ketika ini, sy ingat utk aktiviti ke 2 sy dah ada idea. Dlm hati sy ada taman bila tgk nie...










(sumber: carian internet)

Sungguh cantik & seksi kan? Hehehehhe.. nie sesuai sungguh utk pakai tidoq. Selalu buat baju dok pakai pi jalan ja nooo.. kali nie kita buat khusus utk kekasih kita, nnggeeee.

Tapi.. kalau nak pakai jenjalan, just sarung cardigan.. ponnn boleh. Dan yang menariknya, pic diatas ada 5, tapi hakikatnya ia satu helai baju sahaja.. boleh diubah suai.

So sapa nak join bagi email, lepas raya kita ON!
~ sy dah ada kain dahhh, ngggeeee excited!

15 comments:

Cik NiNi said...

nak join kelas ni
arnizah1607@yahoo.com
tq..

Mila@Rimbun said...

yg ni berminat hihihihi... my email my.milakamila@gmail.com yerr

AnaSahar said...

nak join gak..

ana_sahar@yahoo.com
kena bgtau la nnt guna kain ape, brp meter..

thanks

Anonymous said...

nak join jugak la kelas nie...Email:bilafiq@yahoo.com(Azlina Ismail)

aimee said...

nk join gak
asam_86@yahoo.com
thanx (n_n)

peace said...

terasa sudi nak join jugak la azima. menarik jugak baju magic ni.
nfniksoh@gmail.com

Azurina Indah said...

bila dah join kelas kain kembang, x automatic join kelas yg ni plak ke?
anyway..invite me rinacomel79@yahoo.com

CikTie said...

azima...alamak! main sorok2 pulak...itu yg best tu...nak join lah!!!

Kuazue Mohamad said...

Assalam...

cik azue menerjah sini.. nak join gak... dah agak lama dah di tinggalkan mesin jaet ku itew.. leh gak melaram.. kat mana lagi nak melaram kalau bukan kat si DIA yer.. ngeh..ngeh..ngeh... email cik azue yer... kuazue@gmail.com

haz said...

nak join gak..
hazhisy@gmail.com

azima said...

salam..

yg berminat nak jahit baju nie.. sila letak add email:

yang berminat : maksudnya join & kena jahit baju nie sehelai, bukan suka2 bagi add email & lepas tue MIA. Selain tue, kena lah ada mesin jahit.. join tapi takder mesin jahit, cam ner nak nolong tuh agak2?

Yg dah join aktiviti 1 pon kena letak email kalau berminat join aktiviti 2. Sy tatau sape yg nak join, sape yg tanak.

Dan soalan ttg baju nie, simpan dulu.. pic tue pon sumber carian internet, maksudnya sy pon tak pernah buat lagi. Nie baru nak cuba try test buat satu dulu.

Siti @ nurie said...

nak join tuan rumah....nuriezam_040806@yahoo.com

Atie said...

nak join gak 2nd class ni...

atiesafri@hotmail.com

tgh pikir cam ne nak peraga hasil kerje.....huhuhu

ati syamsiah said...
This comment has been removed by the author.
ati syamsiah said...

salam, sya nak join kelas kain kembang payung tu ble? kelas no. 2 ni, klu x basic ble join tak?
babyhyppo_kiut@yahoo.com.my