Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, July 15, 2010

ambikkk kauu.. terbeliakk!

Assalamualaikum..

Sambil prepare oder.. sambil explore setting kat blogspot. Sy jumpa setting cam mana nak buat image magnify.


.. klik ajer pada pic, ambikkk kauu.. terbeliakk!

Hat dulu cam gini ajer..


(sumber: carian internet)

nnggeee.. berbaloi explore!

Dress patern tue.. simple ajer. Sy teringin nak buat, tapi takut jadik cam baju mengandung plak :p

~ mungkin bleh try kat kain cotton yg sy beli ituhari.

4 comments:

Mila@Rimbun said...

rasanya kalau kain jersey tak nampak sgt mcm peknen kut. kalu cotton kan mcm kembang setaman plak nnt... personal opinion je tau..

Anonymous said...

tak boleh pun klik kat pic tu

Sellynna said...

kak.. free class nk buat ni pulak ke? hehhee

iena_sarina dah siap skirt.. saya da update kt blog saya..

azima said...

che rimbun..
lom habis fikir lagi.. tgk nanti cam mana..

che anon..
klik pada pic 1st tue.

che sellynna..
FOC kelas direhatkan sampai lepas raya.. memasing sibuk kannn, lepas raya nanti baru plan nak ajar apa.. kot2 nak sajes projek2 yg senang2.. dialu2kan.