Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Tuesday, July 20, 2010

.. boleh adik kecik lagi lah hang kakak lepas nie!

Assalamualaikum..

Sy ambil cuti lg hari nie.. Ishak still demam lagi. Sy takut2 nak hantar dia ke taska.. time2 tak sihat cam gini, merengek memanjang.. nak mak & enen ajer kejanyer.



Manja sungguh2.. sampai nak ke toilet pon sy peram tunggu dia tido dulu :p. Aci tengok ajerlah.. mesti ada yg buat aksi kejung depan taska, tanak pi sekolah nggeee..

Mintak macam2.. tengok abah dia kat facebook, mintaklah pulok. Dia tatau mak dia pon nak abah jugok.. kikikik. Cari ajer idea buat pape bagi cepat masa berjalan..


~ iklan HPA tak berbayor

... dia buatkan sy air & petangnya ke taman.. bagi letih sikit, malam biar cepat tido. Ituhari sy sempat jahit 2 helai baju...


* kakak.. nie baju mak hang. Kat dalam boleh pakai singlet ataupon boleh request acik jahit kain hitam kat leher. Tapi kalau tanya acik.. acik suh pakai cam tue ajer! Nggeeee kata nak pakai tido.. boleh adik kecik lagi lah hang kakak lepas nie! Meahahahhahaa....


~ try gaya cam cerita patung cendana tue.. nnggeeeee kata tak minat cerita melayu :p


~ susut dahh dia...


~ nie cam batwing, tangan pendek..


~ kena hati2 pilih kain kalau nak buat patern cam gini..

0 comments: