Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Wednesday, July 21, 2010

.. ciwekk!

Assalamualikum...

Alhamdulillah.. Ishak dah ok, pagi tadi ingatkan ada aksi kejung & nangis tanak pi sekolah. Rupanya lepas beli sarapan utk dia, dia jalan elok ajer masuk sekolah. Cuma mintak naik motor.. tapi bagi alasan hujan & petang nanti nampaknya kena bawa dia jenjalan dulu sebelum balik. Mood dia still tak berapa ok... kena pedo memanjang. Last night, dia kata nak mak.. & sy kata, tak payah maklah, dah dua hari Ishak nak mak ajer. Tetiba pulak dia nangis.. ciwekk!
~ ciwek tue bahasa jawa, maksudnya budak yg suka nangis :p

Oklah, ituhari sy kata nak buat giveaway.. tapi dek kerana kain yg sama ngan baju sy tue dah habis, tertangguhlah kejap. Tapi ituhari, sy dah jumpak dah sasaran... ia black & white. Bila tengok sy tak boleh toleh tempat lain... serius cantik pada mata sy. Hitam dan putih.. mmg sentiasa cantik pada mata sy, tapi tapi tapi printed kena betul, kalau tidak confirm jadik selerak. Kalau tidak pon jadi taik cicak! :p

Smlm... sy dok kemas2 baju lama, nampak baju time mengandung. Sy terfikir buat pleasant blouse pon okeh baju2 tue. Dan terfikir plak sy utk giveaway tue.. buat pleasant blouse pon ok, at least semua boleh 'masuk'.

Hasil googlean sy...


~ pleasan blouse simple cam gini..


~tangan cam gini, hujung tgn ada ikatan reben..

~ leher maybe cam gini kot..


~leher cam gini ok, tapi kain printed tak berapa sesuai -_-


~ bila sy google2 jumpa yg ini, serius nak try buat satu... dalam hati ada taman bila tgk baju nie :)

(sumber: semua carian internet)

4 comments:

DIESHA said...

adoi kak..seme cantik...tak sabar nak tgk hasilnya :D

azima said...

che fizan..
mate.. hang perlukan momentum. kikikikk.. nanti aku buat & pose cantik2.. harap2 dapatlah momentum tue..
~masalahnya cantik kerr? :p

che diesha..
tunggggu ekk.. yg pastinya smlm dah potong sehelai, tatau lah menjadik ker tak :p

Sellynna said...

yee.. mmg cantek.. buat la leher, tangan, bentuk camne pon..

kalu dah namanya air tangan akak, mmg kualiti tip top heheh..

kak.. nak beli no. 19.. dah send duit nnti saya email yee..

(beli je la dulu.. buatnya nnti hehe.. cam wajib pulak kumpul nota akak)..

azima said...

Sellynna...
puji tinggi sangat tue.. tamau tinggi2, nanti jatuh.. sakit :p

ok, beli jangan tak beli..