Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, February 17, 2011

UNTUK DIJUAL : Kurung, jubah & inner

Assalamualaikum...

Hari nie hari ke 5 dah sy cuti & buat kerja part time kat rumah. Apa ntah makcik nie dok kelebek gamaknya ekkk...
~ kelebek tue apa makna ehh? maksudnya duduk buat kerja diam-diam... lebih kuranglah.

Dah la kekasih sy pon cuti sama, makanya sy kelebek dia.... dia kelebek sy! Meahahhaha... bulan tengah mengambang, tak ada maknanya uolls! LOL

Ituhari kata nak keluarkan produk baru, makanya sy dok kelebek hat tue lah. Jadinya semua baju-baju di bawah ini UNTUK DIJUAL. Harga RM 130.00 tak termasuk poslaju. Sapa cepat dia dapat, melepas yang ini memang RUGI! Untuk beli... sila ke blog partner sy : http://manjalaracollections.blogspot.com/

Tapi sy nie KURANG banyak kalau bab nak cerita tentang warna, macam mana nak explian pon tak tau :p . Pic nie pon sementara, nanti partner sy snap lain & kalau nak ikutkan sy nak jadi model... haram kelaut!
~ tapi gamak tue snap pic sambil kembungkan muka ala-ala ikan emas tak cukup oksigen. Meahahaha.. ada hati nak meremajakan katanya!

WARNA : biru laut




~ hat nie kalau beli untuk mak mertua uolls, sampai raya tahun depan dia dok bercerita! :)

WARNA : sy tak tau nak bubuh kaler apa, nak macam milo ais yang aisnya dah cair, maybe?
~ tak boleh blah sungguh ahkak punya description!




~ untuk yang kulit2 cerah sahaja.. ahkak punya kulit, mendap.

WARNA : Orange carrot




~ dengan ahkak, bukan setakat mendap... karam terus :p

Warna : Coklat gelap..




~ macam ada satu perasaan nak kidnap untuk diri sendiri ajerrr :p ...

WARNA : Ungu macam baju kurung butterfly yang dlm entry sebelum nie..




~ sesuai untuk mak mertua uolls... khusus untuk pi mesjid :p. Aikk, asik-asik untuk mak mertua ajer? Hati mak mertua kena jaga lebih! LOL

Ada lagi satu benda yg sy dok kebebek iaitu neck cover inner. Awning untuk inner ada 2 pilihan samaada yang keras tau yang lembut ( tak ada interfacing lansung)... direka khusus untuk anda yang minat pakai tudung syria & shawl. Ada macam-macam warna & untuk beli... sila ke blog : http://manjalaracollections.blogspot.com/


~ dah lama tak nampak cik senah nie kan? sejak sy stop menjahit tudung readymade...

2 comments:

tney@sunflower said...

maju setapak lagi.. tahniah2..

azima said...

che tney..

tq tq :)