Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, February 21, 2011

permisi....

Assalamualaikum..

Permisi yer.. tak ke mana2 tapi rasa nak permisi sekejap daripada dunia blog, untuk mencari isi.
~ herkherkhekk.. ahkak kan dah banyak isi, nape harus mencari isi katanya... pandailah berkiaslah tue kan?

Yang dalam pic pertama, baju wrap dress tue... yang membulat tue bukannya isi.. itu chicken fat!
~ ahkak sentap tau! Edit punya edit, tak perasan pic tue memerut.. (memerut? :p)

Tired lah sekarang nie :p pon tak ada benda nak cer.... tengoklah, bila mana perasan ikhlas untuk berblog itu hadir, sampai takat tue lah ahkak permisi :p
~ ececceceee.. perasaan ihklas untuk berblog katanya

Serius, baju yang kena cuci tangan banyak nak basuh, baju dalam almari dah semak, permainan anak2 bersepah.. bilik air dah berkarat, dapur & container perencah memasak dah berkecah, peti sejuk.. ya karimm berkeladak & lantai pulak.. ya salammmmm.
~ laling.. tolonglah nasihatkan si temah nie, isterimu yang pemalas! :p

3 comments:

tney@sunflower said...

perngorbanan tu.. ;)

Yana@Noni said...

kita serupa....mcm tulah ciri2 housewife berhemah...hahaha...lawak kan kak...kalau nk ikutkan nak muntah rasanya wat keje rumah nie...bukan ape...x pernah abis...kalau ade pembantu kan alangkah bagusnya...tp kang makin byklah lemak kat body ni ha..hehehe:-)

azima said...

che tney...
tahu tak per :p

che yana...
kiter tak boleh ada pembantu rumah.. susah nak open2... kekekke.