Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, December 10, 2009

Tutup kedai..

Assalamualaikummm..

Sy perasan diva terlebih hari nie.. tehhehehee, 3 kali update blog! Nak jugak inform tue... sy tutup kedai jumaat-ahad nie..
~ perasan laaa... bajet cam ramai yg mencari :p

Sy balik kg, sabtu ada akad nikah & ahad ada kenduri belah perempuan. Ahad tue daripada rumah kenduri perempuan terus balik klang. Kalau call tak berjawap tue faham2 yer.. maknanya sy tengah gigih kerjakan sesuatu lah tue ~ nak2 time makan, harus sy kena ignore call :p

Teruja nak tgk lauk kenduri belah perempuan... ngggeee. Masa bertunang ituhari ada kerabu daun selom + petai cincang... makkk ai sedapnya. Benda sayur2, ulam2 cam gini lah sy dok carik kalau balik kampung... ~ hang lalu la sapa pon kat belakang, sure tak kalih punya..

Sy orang kampung, cara pemikiran sy kampung.. & selera sy pon pada lauk2 kampung. Tak bleh ubah.. celik2 mata ajer perut dah mintak nasi. Makan la apa pon... at the end mesti cari nasi jugak. Sebut pasal makan, hujan lebat kat luar sana nun... automatik perut pon rasa lapaq. Sy teringat la pulak kari mamak ikan keli + keli goreng + ulam bebuas cicah sambal belacan.

~aduhaiii... sabarlah perut, celah bedah mana nak mencari pucuk bebuas tengah2 kota klang metropolitan di kala hujan lebat cam gini? Huhuhuhuhu..

2 comments:

tunteja said...

betui tu kalau d kg pepagi hari nasi sejuk pun balun...hehehhe

azima said...

nasi sejuk tue.. ada belen lauk2 semalam pon jadik.. ikan goreng, pili padi patah + kicap pun selamaaattt... janji makan ramai2,lincinnn :p