Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Monday, December 7, 2009

Status?

Assalamualaikum...
Haaa.... apa stutus korang skrg? Dak.. bukan sy maksudkan samaada anda masih single/available..

Hehehheeeee... kalau ya pon sy tanya utk sape? Anak teruna sy pon blom sempurna keterunaannya lagi... ~ sunat pon blom hekhekhekkkkk

Maksud bizikah? Apa yg tengah dikerjakan tue?

Sy tengah ketaq lutut nie.. banyak benda nak kena RE & kena setelkan dlm 1 minggu nie. Disebabkan dah lama tak bermain ngan riben2 ~ penilaian kena based on zero knowledge, aci lah ekk hehhehehe...

Terpaksa puaskan diri sendiri.. dengan berkata, oklah.. kalau bunga tak berapa nampak bunga .. consider ia natural... theheheheh. Masa dah tak banyak, backup plan dah tak mampu nak pk... apa yg ada redah. Tapi sy suka buat RE kali nie. NO plan at all. Sy tak selalu buat cam nie... selalunya apa yg sy nak sulam, sy dah ada plan dlm kepala.. tapi kali nie tak. Kira random giler!

~dah lama entry sy tak meriah ngan pic... thehehe sy terlebih vitamin M utk load pic.

~sekitar sy tengah kena musim sakit mata skrg nie. Ishak dah kena jangkit dari kengkawan kat taska... abis ngan cikgu dia semua kena. Skrg 'kekasih cerah' sy pulak dah kena dan dah 'direhatkan' dua hari dari bekerja. Pagi tadi sy bangun dengan mata yg kelat... cam nak kena jer. Alhamdulillah Idris ok setakat nie.

0 comments: