Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Thursday, December 3, 2009

La.. patut lah!

Assalamualaikum..
La patutlah cam rasa ada yg dok tunggu, nie pon tersedar pasai ada yg tanya.. sorry lah, sy lupa nak inform!

Bulan dec nie sy tak buat sale macam selalu.. sale hujung tahun ~ Y.E.S. Kalau tak dah lama dah sy war2kan :p Dah lama email tentang sale dah masuk dlm inbox sape2 yg dlm contact list sy. Pasai bulan nie sy nak'berlari' ke kampung sana & kesini.. urusan kenduri, bergini lah nasib anak yg kematian ibu, harap si kakak2 nie lah yg kelola utk dia ~ :( kasihan...

Boleh ajer buat sale cam dlm bulan 8 ituhari.. buat sale time tak stenby pape. Cakap pos lambat, tapi tak semuanya faham. Maunya hari nie bank-in, hari nie juga nak pos... janganlah, sy bukannya hebat boleh buat 2 keje dlm satu masa. Masakan tengah keje di office sy boleh menyelit pergi pos.. sy bukan superman!

~Kita tunggu senggang sikit ok... time org tak buat sale, kita buat sale.. masa tue baru ada banyak duit ngeeee....

2 comments:

alif ismail said...

salam kaK...kalau akak bz sgt akak amik lah saye keje ngan akak..hikhikhik.. saye leh tolong2 akak.. buat marketing atau r&d ke... hihiih..bukan ape, sebagai pengguna, depa pun nak p'khidmatan yang terbaik dari penjual.... saye yakin bisness akak akan maju kelak...caiyoK!!!!!

azima said...

alif ismail~
oooooo... dah cecah R&D, kira dah overqualified... itu layak jadi MD dah tue... thehehe