Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Cari..

Loading...

~Sticky:

~Gunakan Cari.. di atas untuk memudahkan carian..

~ Akaun masih aktif, sy masih jual nota.... cuma lama x login blog... lupa password! LOL

~ Jika x dapat view pic tutorial.. sila ke fb sy Azura Jaafar Tailor Lycra



Friday, January 15, 2010

Menyusahkan diri ajer!

Assalamulaikum..
Apa kabar hari nie? Sy alhamdulillah.. smlm pening kepala, satu hari ting tong kat opis nie. Nak tumpu pandang skrin monitor rasa seriau mata.. jeling sesikit ajer.
~ tapi mengular bleh pulak.. hakhakhak.

Keje kan kena tumpu bebetul, skrin kan putih.. semua tue buat kepala tambah berdenyut. Mengularkan ala hepi2 gitu, background kan macam2 kaler.. ceria, tak der tekanan.. kepala pon rasa ringan sikit. Theheee itulah.. ada ajer alasan :p

Korset sy dah siap, tapi tak amik pic pon, kamera tadak. Kan korset kena fitting bagai. Jait sikit & pakai... rasa longgar kat memana jait lagi & pakai lagi. Dah la masa tue 'kekasih cerah' tak ada kat rumah, kalau ada bleh jugak tolong2 zipkan ker kan.. Zip kat depan, pastu baru pusing ke belakang.. dah la korset tue kan ketat, menggelupur ahkak sorang2 tahan napas.. benci tau!! Kalau memasak tue.. kira ahkak dah pecah minyak abis! hikhikhik..

Tapi tue lah org perempuan, penuh ngan perkara2 pelik. Suka sangat menyusahkan diri... thehhehe

Bila dah compare2, korset tue ada silap satu benda... nak bukak balik rasa cam malas dah. Still leh pakai.. cuma tak berapa terletak cantik. Nantilah buat lagi satu.. bebila nak pi beli kain lagi.

Sebut pasal beli kain, last week sy KALAH lagi :p Masa tercari2 kain utk kelas langsir, terbeli gak lagi langsir kaler cream, dah la plan asal nak cari kaler hijau.. tambah plak langsir kaler cream nie mmg dah ada. Aduhaiii.. mmg tak leh harap la kalau bab pilih2 kaler nie. Kelitin punya kelitin.. yg mana berkenan dah tak cukup meter, last2 kaler cream gak yg dibeli.

Balik, dah menyesal... tapi dok pujuk diri sendiri nie, kan banyak nak kena buat langsir. Nanti2 kita beli la kaler lain pulak.. pujuk jangan tak pujuk, buang rasa bersalah tue...

Mmg banyak nak pakai duit lah utk kelas langsir nie. Kain yg elok2 sikit semeter dah berbelas... itu baru nagoya punya, jangan la citer yg elyza.. ahkak tak mampu!! sob sob sobb... yuran & kain langsir yg elok sikit nie pon kira2 cam nak cecah 2k bila dah habis kelas nanti.

Huhhuhuhu... sy plak plan nak enjak rail naik ke atas sampai bawah bumbung.. utk nampakkan kesan luas. Lagi sekali terkena batang idung, tak ker itu menyusahkan diri sendiri namanya? Mmg org la org perempuan nie.. kalau dah suka, menyusahkan diri pon boleh pejam mata... thehhehe.

0 comments: